Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κάλεσμα Στους Αιρετούς Της Ηλιούπολης Από Τον Δήμο Αργυρούπολης – Συζήτηση Για Το Θέμα Του ΚΥΤ

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κάλεσμα Στους Αιρετούς Της Ηλιούπολης Από Τον Δήμο Αργυρούπολης – Συζήτηση Για Το Θέμα Του ΚΥΤ

Κάλεσμα προς τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Ηλιούπολης για συζήτηση σχετικά με το ΚΥΤ απηύθυνε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης καλεί τους αιρετούς των Δήμων Αλίμου και Ηλιούπολης να παρακολουθήσουν το πρώτο θέμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 17ης Ιουνίου, το οποίο αφορα στο ΚΥΤ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να μπει εκτάκτως στην ατζέντα της συζήτησης και το ενδεχόμενο χωροθέτησης διαδημοτικού κοιμητηρίου.

104295223 1178548862492063 4690133424935980431 o Κάλεσμα Στους Αιρετούς Της Ηλιούπολης Από Τον Δήμο Αργυρούπολης - Συζήτηση Για Το Θέμα Του ΚΥΤ

Υπενθυμίζεται πως το σύνολο των παρατάξεων της Αργυρούπολης διαφώνησαν δημόσια με την ιδέα χωροθέτησης διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης και Αλίμου στη θέση του ΚΥΤ, τονίζοντας πως το ΚΥΤ πρέπει να απομακρυνθεί και να μην χτιστεί τίποτε άλλο στο σημείο, αλλά αντίθετα να αναδασωθεί και να παραδοθεί στους πολίτες. Το ζήτημα της «κόντρας» των τριών δήμων είχε καλύψει το ilioupolinews.gr με ένα εκτενές ρεπορτάζ, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ