Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κοινή Ανακοίνωση Αραμπατζη – Ευσταθίου Για Την Επίθεση Στα Γραφεία Της ΝΔ Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κοινή Ανακοίνωση Αραμπατζη – Ευσταθίου Για Την Επίθεση Στα Γραφεία Της ΝΔ Στην Ηλιούπολη

Κοινό δελτίο τύπου εξέδωσαν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της Ηλιούπολης, με αφορμή την καταδρομική επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη.

Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής ένωσαν τις φωνές τους παρά τις διαφωνίες του παρελθόντος, δημιουργώντας ένα άτυπο μέτωπο κατά των πράξεων βίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ο βανδαλισμός των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης που έγινε για άλλη μια φορά από αγνώστους την Κυριακή το πρωί, έχει σαν στόχο να δυναμιτίσει τη δημοκρατία και την ελευθερία στην πόλη μας και να διαταράξει την συνοχή που επικρατεί μεταξύ των πολιτών, ιδιαίτερα σε αυτή την υγειονομική κρίση. Οι απαράδεκτες & αντιδημοκρατικές αυτές πρακτικές είναι καταδικαστέες & δεν βρίσκουν ανταπόκριση στην κοινωνία. Δεν θα καταφέρουν τίποτα. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Είμαστε όλοι μαζί!
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της σύγκλισης, καθώς οι χειρισμοί της δημοτικής αρχής στο ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου είχαν συσπειρώσει τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης, με τις σχέσεις τους -όπως αποδεικνύεται- να αποκαθίστανται σταδιακά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ