Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ο ΔΕΔΔΗΕ Έφυγε, Οι Κακοτεχνίες Έμειναν Στον Προφητή Ηλία Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ο ΔΕΔΔΗΕ Έφυγε, Οι Κακοτεχνίες Έμειναν Στον Προφητή Ηλία Ηλιούπολης

Κακοτεχνίες και μπάζα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή άφησαν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, μετά το τέλος των εργασιών που πραγματοποιούσαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής, μετά το τέλος των εργασιών, εκτός από τις εξόφθαλμες κακοτεχνίες που άφησε ο ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του βουνού, υπήρξε και εναπόθεση μπαζών σε χώρο πλησίον των έργων, γεγονός που δεν έμεινε απαρατήρητο από τους επισκέπτες του προφήτη Ηλία.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι ήδη ενήμερος για το περιστατικό και δήλωσε τα ακόλουθα: «Η κατάσταση που άφησε πίσω του ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ, πραγματικά δεν αποτυπώνεται ούτε με φωτογραφίες. Το θέμα το γνωρίζω από το Σάββατο και είμαι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του έργου. Του έχει ζητηθεί να υπάρξει άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προέκυψαν».

Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Σεφτελής τόνισε πως ο Δήμος «επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, προκειμένου να καταλάβουν οι εργολάβοι των ΔΕΚΟ που δεν είναι συνεπείς, πως η πόλη μας δεν είναι “ξέφραγο αμπέλι”».

126956977 10225274567913665 6284968011662960708 o 1 Ο ΔΕΔΔΗΕ Έφυγε, Οι Κακοτεχνίες Έμειναν Στον Προφητή Ηλία Ηλιούπολης

126864096 10225274568793687 6313918676074858352 o 1 Ο ΔΕΔΔΗΕ Έφυγε, Οι Κακοτεχνίες Έμειναν Στον Προφητή Ηλία Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ο ΔΕΔΔΗΕ Έφυγε, Οι Κακοτεχνίες Έμειναν Στον Προφητή Ηλία Ηλιούπολης
  1. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ λέει:

    Να τους κυνηγήσετε μέχρι τέλους. Πρέπει οι κάθε λογής ¨εργολάβοι¨ να καταλάβουν ότι με την περιουσία του Δήμου και την ασφάλεια των πολιτών, δεν παίζουν.
    Ήθελα να ήξερα πόσο ανίκανος και ανάλγητος είναι ο συγκεκριμένος εργολάβος ώστε να παρατήσει έτσι το έργο και να φύγει.
    Κατά τη γνώμη μου, ο Δήμος δεν πρέπει να τον εξοφλήσει μέχρι να παραδώσει το έργο όπως πρέπει. Σε αντίθετη περίπτωση τον λόγο έχουν τα δικαστήρια. Και μέχρι να γίνει η δίκη ας περιμένει να πληρωθεί. Να τον δούμε τότε, θα το ξανακάνει αλλού?

  2. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ λέει:

    Μήπως γνωρίζεται για πιο λόγο έγιναν εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ εντός δασικού χώρου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ