Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

To KΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι» Αρωγός Στις Ευάλωτες Οικογένειες Της Πόλης Και Την Νέα Χρονιά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

To KΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι» Αρωγός Στις Ευάλωτες Οικογένειες Της Πόλης Και Την Νέα Χρονιά

Έτοιμο να υποδεχθεί ξανά μαθητές και να συνδράμει στην κοινωνικοποίηση, την φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών μετά την πανδημία είναι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι».

Η συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ επιτρέπει την πολύπλευρη έκφραση μέσα από τον λόγο, την κίνηση, την μουσική και το τραγούδι, την ενασχόληση με τα χρώματα, τα σχήματα, τις κατασκευές και πολλά άλλα στοιχεία των εικαστικών τεχνών. Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης διαθέτει έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο και επιστημονικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που εγγυάται την ανάπτυξη τόσο των ικανοτήτων όσο και της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών που συμμετέχουν στις δράσεις του.

Το ΚΔΑΠ Ηλιούπολης «Το Παιδικό Στέκι», θα συμμετέχει και αυτή την χρονιά στο Πρόγραμμα Εναρμόνισης «Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2021-22, έτσι ώστε να μπορέσουν όλες -ιδιαίτερα οι πληττόμενες – οικογένειες του Δήμου Ηλιούπολης, να δώσουν στα παιδιά τους την δυνατότητα της χαράς και της δημιουργίας, της κοινωνικοποίησης και της ελεύθερης έκφρασης σε ένα περιβάλλον που πληροί όλες τις προϋποθέσεις κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Η σχετική πρόσκληση αναμένεται στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ