Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Eπιστολή Ρουβίκωνα Με Βολές Κατά Χατζηδάκη, Κονδύλη & ΑΔΜΗΕ Για Την Αναβάθμιση Του ΚΥΤ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Eπιστολή Ρουβίκωνα Με Βολές Κατά Χατζηδάκη, Κονδύλη & ΑΔΜΗΕ Για Την Αναβάθμιση Του ΚΥΤ

Σκληρή επίθεση κατά των Δημάρχων Ηλιούπολης και Αλίμου εξαπέλυσε με επιστολή που δημοσίευσε στο διαδίκτυο η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», μετά και την εισβολή στο Δημαρχείο Ηλιούπολης το πρωί της Παρασκευής 7/5/2021.

Η επιστολή βάλλει κατά των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αλίμου αλλά και του ΑΔΜΗΕ, κατηγορώντας τους πως προσπαθούν «να κατευνάσουν τις αντιδράσεις της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας με ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, αυτό της χωροθέτησης και δημιουργίας νέου κοιμητηρίου δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ».

«Είναι χαρακτηριστικός ο κυνικός τρόπος με τον οποίο οι τοπικοί παράγοντες των περιοχών αντιμετωπίζουν το ζήτημα, με αξιοσημείωτη τη δήλωση Κονδύλη: «Θα αντιμετωπιστεί πιο θετικά από τον κόσμο το ΚΥΤ, αφού θα γίνει το νεκροταφείο». Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τοπικοί άρχοντες περιοχών δε λαμβάνουν υπ’όψιν τους τις μαζικές αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και αντιθέτως τρέχουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εταιρειών και των αφεντικών τους.» αναφέρει η επιστολή.

Ο Ρουβίκωνας κάνει ξεκάθαρο πως δεν θα επιτρέψει την τσιμεντοποίηση του Βουνού και θα σταθεί στο πλευρό όλων των τοπικών συλλογικοτήτων που μάχονται για την απομάκρυνση του ΚΥΤ, το οποίο έχει κριθεί εδώ και 16 χρόνια παράνομο από το ΣτΕ.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ