Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Καθαρίζει η «Χωματερή» Μετά Τη Δημόσια Παρέμβαση Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Καθαρίζει η «Χωματερή» Μετά Τη Δημόσια Παρέμβαση Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αρμοδίων μετά την παρέμβαση του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ευαγγέλου για την κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας καθαριότητας, στους πρόποδες του Υμηττού.

Μετά τις καταγγελίες της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» και την αναπαραγωγή από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος, υπήρξε άμεση μέριμνα για τη σταδιακή απομάκρυνση των μπαζών και των ξερών κλαδιών που αποτελούσαν κίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιάς. Από νωρίς το πρωί μια αρπάγη συλλέγει τα ογκώδη αντικείμενα, προσπαθώντας να βάλει τάξη, ώστε το σημείο να καταστεί ξανά ασφαλές.

Σε δηλώσεις του στο ilioupolinews.gr ο Δημήτρης Ευαγγέλου, δηλώνει: «Χαίρομαι που η παράταξη «Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη» κατάφερε να κινητοποίησει τη δημοτική αρχή να κάνει τα αυτονόητα. Θα είμαστε εδώ να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα και να διαφυλλάσουμε το συμφέρον των δημοτών». Μάλιστα ο κ. Ευαγγέλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο σημείο για δεύτερη φορά, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Καθαρίζει η «Χωματερή» Μετά Τη Δημόσια Παρέμβαση Του Δημήτρη Ευαγγέλου
  1. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    ΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…………………………Η ΜΑΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ……………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ