Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γιάννης Αντζινάς: «24ωρες Περιπολίες Στον Υμηττό Για Να Προστατεύσουμε Το Βουνό»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γιάννης Αντζινάς: «24ωρες Περιπολίες Στον Υμηττό Για Να Προστατεύσουμε Το Βουνό»

Σε διαρκή επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Ηλιούπολης, με τους εθελοντές της ΕΟΔΠΗ αλλά και του Δήμου να βρίσκονται σε διαρκείς περιπολίες για την προστασία του βουνού από ενδεχόμενη πυρκαγιά.

Σήμερα, Κυριακή 23/7, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας έχει θέσει ολόκληρη την Αττική σε κατάσταση συναγερμού, ορίζοντας το επίπεδο κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς στο ύψιστο (κατηγορία 5) και απαγορεύοντας την είσοδο σε βουνά, πάρκα και αστικά άλση. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, υπεύθυνος για την πολιτική προστασία, Γιάννης Αντζινάς: «Επί 24ωρου βάσεως σε πλήρη ετοιμότητα η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ με συνεχείς περιπολίες στο βουνό ημέρα και νύχτα, πεζές περιπολίες από εθελοντές του δήμου για προληπτικό έλεγχο σε πάρκα και σε διάφορα επικίνδυνα σημεία.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ