Facebook Pixel

Δημοτικα

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Κίνδυνος Στον Υμηττό Εν Μέσω Καύσωνα – Ανίκανη Η Δημοτική Αρχή Να Κάνει Τα Στοιχειώδη» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Κίνδυνος Στον Υμηττό Εν Μέσω Καύσωνα – Ανίκανη Η Δημοτική Αρχή Να Κάνει Τα Στοιχειώδη» (ΦΩΤΟ)

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», δημοσιεύοντας φωτογραφίες με μπάζα και σκουπίδια από τις εγκαταστάσεις του δημοτικού αμαξοστασίου.

Ο κ. Ευαγγέλου κάνει λόγο για «τριτοκοσμικές εικόνες», ενώ επισημαίνει πως τη συγκεκριμένη εστία σκουπιδιών και μπαζών βάζει σε κίνδυνο το βουνό, τους περιοίκους, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που είναι λίγα μέτρα πιο μακριά καθώς και την υγεία των εργαζομένων της καθαριότητας.

Βολές Κατά Χατζηδάκη & Σεφτελή

Η ανακοίνωση εξαπολύει βολές κατά του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και κατά του Αντιδημάρχου Κώστα Σεφτελή, αναφέροντας: «Το 2019 ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί πως το σημείο θα καθαριστεί και σήμερα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση. Δεν έγινε απολύτως τίποτα εδώ και 4 χρόνια. Ο δε αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής, προεκλογικά έγραφε για «περιβαλλοντικό έγκλημα στον Υμηττό», ενώ σήμερα η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει «εξαφανιστεί». Λογικό κύριε Σεφτελή, και εμείς θα ντρεπόμασταν στη θέση σας…»

«Η δημοτική αρχή αποδεικνύεται παντελώς ανίκανη να ανταποκριθεί πλέον στα απολύτως στοιχειώδη. Κύριε Δήμαρχε, σε περίπτωση πυρκαγιάς στον σκουπιδότοπο που έχετε αφήσει στον Υμηττό δε θα φταίει ούτε η «πανδημία», ούτε η «έλλειψη προσωπικού». Θα φταίει η ανικανότητα της διοίκησής σας και των συνεργατών σας να κάνουν τη δουλειά τους» επισημαίνει η ανακοίνωση.

Η παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το σημείο, όπου απεικονίζεται η κακή κατάσταση:

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ