Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελία Για Ληγμένα Κοντέινερ Στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελία Για Ληγμένα Κοντέινερ Στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Βολές προς τη δημοτική αρχή περί ακαταλληλότητας των σχολικών υποδομών στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης εξαπολύει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην πόλη, στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα κάνει λόγο για «διακινδύνευση της ακεραιότητας των μαθητών» με ευθύνη της δημοτικής αρχής, την οποία μάλιστα κατηγορεί για αδράνεια.

«Η κατάστασή, όπως διαπιστώσαμε κατά τη σημερινή μας αυτοψία,  είναι τραγική με καμένα σημεία από επεισόδια που έλαβαν χώρα σε περίοδο κατάληψης, στάζει νερό από το ταβάνι και υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να μπλοκάρει η κλειδαριά και να εγκλωβιστούν τα παιδιά στο εσωτερικό ενός ληγμένου Κοντέινερ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η παράταξη απαιτεί την εύρεση άμεσης λύσης για τη μετακίνηση των παιδιών, τονίζοντας πως «Ο κίνδυνος είναι άμεσος, επικείμενος και διαρκής με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ψυχολογία των παιδιών και την ασφάλειά τους»

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ