Facebook Pixel

Αθλητικα

Κάλεσμα Της ΠΑΕ Ηλιούπολη Για Τον Κρίσιμο Αγώνα Με Την Προοδευτική – «Να Γεμίσουν Το Γήπεδο Οι Ηλιουπολίτες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κάλεσμα Της ΠΑΕ Ηλιούπολη Για Τον Κρίσιμο Αγώνα Με Την Προοδευτική – «Να Γεμίσουν Το Γήπεδο Οι Ηλιουπολίτες»

Η Superleague 2 επιστρέφει στη δράση μετά την αποχή των ομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και την εκλογή του Πέτρου Μαρτσούκου στην προεδρία της Λίγκας.

Οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουν στο γήπεδο με ένα κρίσιμο ματς απέναντι στην προοδευτική, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη διοίκηση της ομάδας να καλεί τον κόσμο στο γήπεδο σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν. Εφόσον η Ηλιούπολη πάρει το πολύτιμο τρίποντο, τότε θα βάλει ισχυρές βάσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που όλα είναι ανοιχτά.

Ο Νίκος Παντέλης έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κάλεσμα Της ΠΑΕ Ηλιούπολη Για Τον Κρίσιμο Αγώνα Με Την Προοδευτική – «Να Γεμίσουν Το Γήπεδο Οι Ηλιουπολίτες»
  1. Ο/Η tsiros λέει:

    Ολόκληρο άρθρο για το σημαντικό αγώνα και για την παρουσία του κόσμου. Όμως δεν γράφετε ούτε ώρα, ούτε μέρα διεξαγωγής του ματς.
    Όποιος μαντέψει θα πάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ