Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κάλεσμα Συστράτευσης Από Ευσταθίου Ενόψει Aυτοδιοικητικών Εκλογών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κάλεσμα Συστράτευσης Από Ευσταθίου Ενόψει Aυτοδιοικητικών Εκλογών

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη του Τάσου Ευσταθίου στο aftodioikisi.gr, με τον επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» να προεξοφλεί εμμέσως την υποψηφιότητα του στις εκλογές του 2023.

Στο πολιτικό σκέλος της συνέντευξης, ο κ. Ευσταθίου, απαντώντας στο ερώτημα του δημοσιογράφου, απευθύνει κάλεσμα για συστράτευση ενόψει εκλογών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το κάλεσμα που απευθύνω είναι ανοικτό για όλους, ακόμα και για εκείνους που διέσπασαν τον χώρο στις προηγούμενες εκλογές: Ελάτε να συστρατευτούμε για να αλλάξουμε την πόλη μας». Με αυτή την ατάκα, ο κ. Ευσταθίου «φωτογραφίζει» τον έτερο κεντροδεξιό επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζή, ανοίγοντας και επίσημα την συζήτηση για το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας των δύο παρατάξεων.

Βολές Κατά Της Διοίκησης Χατζηδάκη

«Δώδεκα χρόνια διοικούν την πόλη οι ίδιοι άνθρωποι και αποδείχτηκαν πολιτικά και διοικητικά ανεπαρκείς», επισημαίνει ο κ. Ευσταθίου στη συνέντευξη του, εξαπολύοντας πυρά προς τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης έθεσε μια σειρά από σημαντικά θέματα που απασχολούν την πόλη, συμπεραίνοντας πως ο Δήμαρχος δεν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση των συμφερόντων της πόλης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ευσταθίου:

Η επένδυση στο Ελληνικό προχωράει και ο Δήμαρχος δεν έχει αφιερώσει ούτε ένα λεπτό στο να πιέσει την κυβέρνηση για την πραγματοποίηση της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης. Κάθε μέρα που περνά, η Ηλιούπολη θα επιβαρύνεται με μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο λόγω της επένδυσης και εδώ δεν έχει ανοίξει καν η κουβέντα για αυτό το κρίσιμο θέμα. Μηδέν προετοιμασία. Μηδέν κινητικότητα.

Στην άλλη άκρη της πόλης, θα δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια το κυβερνητικό πάρκο Δάφνης – Υμηττού. Που και αυτό θα επηρεάσει την όλη λειτουργία της πόλης μας & θα έχει συνέπειες στην καθημερινότητά μας.  Και εδώ καμία συζήτηση για την διερεύνηση των επιπτώσεων αλλά & την επίλυσή τους.

Για αυτό, στις εκλογές του 2023 οι πολίτες θα μας δώσουν εντολή να βγάλουμε την πόλη από την μιζέρια.

Πηγή: aftodioikisi.gr

«Στις εκλογές του 2023 οι πολίτες θα μας δώσουν εντολή να βγάλουμε την πόλη από την μιζέρια», καταλήγει ο κ. Ευσταθίου, ανακοινώνοντας και επίσημα την κάθοδο του στις εκλογές για 3η συνεχή φορά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ