Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Πλήρης Αναποτελεσματικότητα Της Δημοτικής Αρχής Τις Μέρες Του Χιονιά»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Πλήρης Αναποτελεσματικότητα Της Δημοτικής Αρχής Τις Μέρες Του Χιονιά»

Στο στόχαστρο της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης βρέθηκε η δημοτική αρχή για την διαχείριση της κακοκαιρίας των προηγούμενων εβδομάδων στην πόλη μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης, η δημοτική αρχή είχε μεγάλές ελλείψεις στον τομέα της πολιτικής προστασίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως υπηρξε «Πλήρης αναποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής, τις μέρες του χιονιά».

Aπό τα πυρά της παράταξης του ΚΚΕ δεν ξέφυγαν και παρατάξεις της αντιπολίτευσης,  με τη λαϊκή συσπέιρωση να κάνει λόγο για «φαιδρότητα της μεγάλης μερίδας της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο που ενώ γνωρίζει και διαχειρίστηκε την ανυπαρξία δομών και ανθρώπων στο Δήμο και στο Κράτος και στο κρίσιμο ζήτημα της πολιτικής προστασίας λεονταρίζει ανέξοδα εντός των τειχών της πόλης, ενώ αντιθέτως «Ποιεί την Νήσσαν», απέναντι σε κράτος και κυβερνήσεις που κρατάνε συνειδητά ανοχύρωτη την ζωή, την υγεία και την περιουσία του λαού».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ