Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηθική Δικαίωση Για Τον Βασίλη Βαλασόπουλο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηθική  Δικαίωση Για Τον Βασίλη Βαλασόπουλο

Πολλοί πίστευαν πως η επιστροφή του πρώην Δημάρχου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα συνοδευόταν από σφοδρή πολιτική σύγκρουση με τον νυν Δήμαρχο, ωστόσο οι «Κασσάνδρες» διαψεύστηκαν.

Ο πρώην Δήμαρχος, μετά από 2 χρόνια συμμετείχε στο συμβούλιο ως απλός πολίτης, τηρώντας μια άκρως αξιοπρεπή και ψύχραιμη στάση και μιλώντας μιλώντας για την δικαίωση του από την ελληνική δικαιοσύνη με αφορμή τις κατηγορίες περί «έκνομων ενεργειών» που είχαν διατυπωθεί από τον σημερινό δήμαρχο το 2018. Χωρίς να σηκώσει τους τόνους ή να προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση, ο πρώην Δήμαρχος έκανε λόγο για πολιτική και ηθική του δικαίωση μετά την αμετάκλητη απόφαση της δικαιοσύνης, τμήματα μάλιστα της οποίας αναγνώστηκαν στο συμβούλιο και πέρασαν στα πρακτικά. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο πρώην Δήμαρχος «θα ήθελα να γραφτεί στα πρακτικά η αμετάκλητη δικαιωσή μου από την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς το συμβούλιο ήταν αυτό που είχε αποφασίσει την παραπομπή της υπόθεσης στον εισαγγελέα».

Αντίθετα, εκείνος που απάντησε με διάθεση αντιπαράθεσης ήταν ο Δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα -σε μια αποστροφή του λόγου του- δεν δίστασε να καλέσει εμμέσως τον Δήμαρχο να ξαναείναι υποψήφιος στις εκλογές, ώστε να «αναμετρηθούν» πολιτικά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Οι τόνοι ανέβηκαν οταν έγινε αναφορά στη μήνυση του πρώην Δημάρχου κατά του Γιώργου Χατζηδάκη, με τον κ. Βαλασόπουλο να αποκαλύπτει στο σώμα πως ο νυν Δήμαρχος του απέστειλε χθες εξώδικο σχετικά με τις ανακοινώσεις που έχει δημοσιεύσει το τελευταίο διάστημα με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόφαση θα καθαρογραφεί εντός των επόμενων 2 μηνών, με τον Δήμαρχο να εγκαλεί για «ψεύδη» τον κ. Βαλασόπουλο στα όσα ο τελευταίος είπε περί «ενοχής» του.

«Όλοι Δικά Μου Παιδιά Στη Σημερινή Διοίκηση»

Η παραπάνω ατάκα ήταν αυτή που προκάλεσε έντονη αμηχανία και παγωμένα χαμόγελα μεταξύ των διοικούντων, με τον κ. Βαλασόπουλο να απαντά στον Δήμαρχο. «Όλοι εσείς κύριοι της διοίκησης ήσασταν στενοί συνεργάτες μου πριν 3 χρόνια» προσέθεσε ο κ. Βαλασόπουλος με περιπαικτική διάθεση, με αρκετούς αιρετούς της αντιπολίτευσης να γνέφουν συγκαταβατικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηθική Δικαίωση Για Τον Βασίλη Βαλασόπουλο
  1. Ο/Η Πάνος Τότσικας λέει:

    Αξιοθρήνητες καταστάσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ