Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πανελλαδικές 2022: Οι Απαντήσεις Σε Ιστορία, ΑΟΘ & Φυσική

Mια συνεργασία του ilioupolinews.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ρόμβος» για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πανελλαδικές 2022: Οι Απαντήσεις Σε Ιστορία, ΑΟΘ & Φυσική

Στο τέταρτο πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα εξετάστηκαν οι υποψήφιοι σήμερα 10/6/2022. Το ilioupolinews.gr σε συνεργασία με την αλυσίδα φροντιστηρίων «Ρόμβος», δημοσιεύουν τις απαντήσεις για τα μαθήματα της ιστορίας προσανατολισμού, των αρχών οικονομικής θεωρίας και της φυσικής προσανατολισμού.

Ο Σχολιασμός Των Απαντήσεων

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου «Ρόμβος» τα θέματα στην ιστορία προσανατολισμού, κρίνονται βατά χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερη συνδυαστική ικανότητα. Για το μάθημα της φυσικής τα θέματα ήταν σαφώς διατυπωμένα και κλιμακούμενης δυσκολίας. Υπήρχαν λεπτά σημεία που ήθελαν ιδιαίτερη προσοχή και  θα δυσκολέψουν τους υποψηφίους να φτάσουν το άριστα, ενώ, τέλος, για το μάθημα των αρχών οικονομικής θεωρίας τα θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, είχαν αρκετό όγκο δουλειάς και απαιτούσαν κριτική ικανότητα, καθώς για την αιτιολόγησή τους χρειαζόταν συνδυασμός διαφορετικών κεφαλαίων.

Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις για το μάθημα της ιστορίας, εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις για το μάθημα της φυσικής, εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις για το μάθημα των ΑΟΘ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ