Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Υποψήφιος Για Τη Θέση Του Συμπαραστάτη Του Δημότη Ο Δημήτρης Ταμβάκος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Υποψήφιος Για Τη Θέση Του Συμπαραστάτη Του Δημότη Ο Δημήτρης Ταμβάκος

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στον Δήμο Ηλιούπολης κατέθεσε επίσημα ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Ταμβάκος.

Ο Δημήτρης Ταμβάκος, οδοντίατρος στο επάγγελμα, την προηγούμενη δημοτική περίοδο ήταν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου, «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», με πληθώρα παρεμβάσεων για την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και της πόλης, ευρύτερα. Ο κ. Ταμβάκος αναμένεται να υποστηριχθεί -πέρα από την παράταξη του κ. Ευσταθίου- και από άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Με τη νέα αυτή υποψηφιότητα, οι συσχετισμοί για την εκλογή Συμπαραστάτη, αλλάζουν. Και αυτό διότι, οι 21 ψήφοι της παράταξης του Δημάρχου δεν επαρκούν για την εκλογή του Δημήτρη Πανταζόπουλου, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος. Όπως φαίνεται, εάν δεν υπάρξουν εκπλήξεις στη μυστική ψηφοφορία, η διαδικασία εκτιμάται πως θα οδηγηθεί σε επαναληπτική ψηφοφορία, όπου όλα θα είναι «ανοιχτά».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ