Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιούπολη: Εσωτερικές «Αναταράξεις» Στον Απόηχο Των Εκλογών Της ΠΕΔ Αττικής

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εσωτερικές «Αναταράξεις» Στον Απόηχο Των Εκλογών Της ΠΕΔ Αττικής

Οι εκλογές στην ΠΕΔ Αττικής φαίνεται πως έφεραν αναταράξεις στη δημοτική αρχή, καθώς τα στελέχη της παράταξης του Δημάρχου φαίνεται πως «διαιρέθηκαν» στα δύο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Και αυτό διότι, πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν πως 2 από τους 4 εκλέκτορες της παράταξης του Δημάρχου ψήφισαν τον νεοδημοκράτη υποψήφιο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος Ηλιούπολης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα πιο εκτεθειμένη, βέβαια, είναι η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Ηλιούπολης, ο γραμματέας της οποίας είχε εκφράσει την ανοικτή του στήριξη στον Στάθη Ψυρρόπουλο προεκλογικά, ενώ είχε εκδώσει και ανακοινώσεις κατά του Γιώργου Χατζηδάκη.

Το άνοιγμα της δημοτικής αρχής προς τα «δεξιά» είναι πλέον οφθαλμοφανές. Το είχαμε γράψει και σε προηγούμενο δημοσίευμα: Ο Στάθης Ψυρρόπουλος επιχειρεί να εμβολίσει τους κεντροδεξιούς της πόλης και να εξασφαλίσει τη μερίδα του λέοντος της κεντροδεξιάς «δεξαμενής», θέλοντας να εδραιώσει την κυριαρχία του στα δημοτικά τεκταινόμενα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Εσωτερικές «Αναταράξεις» Στον Απόηχο Των Εκλογών Της ΠΕΔ Αττικής
  1. Ο/Η acer λέει:

    Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα με δαύτους.

  2. Ο/Η forosf λέει:

    Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Τα θέλατε και τα πάθατε. Εσείς ανδρώσατε κάποιους, εσείς θα λουστείτε και τις ενέργειές τους. Εμείς οι δημότες όμως θα πληρώσουμε το μάρμαρο.
    Δεν αξίζετε ούτε να ασχοληθεί κάποιος μαζί σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ