Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Πρώην Εργαζόμενος Του Δήμου Ο «Παλαιοχριστιανός» Της Κορίνθου – Η Σχέση Του Με Την Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Πρώην Εργαζόμενος Του Δήμου Ο «Παλαιοχριστιανός» Της Κορίνθου – Η Σχέση Του Με Την Χρυσή Αυγή

Tις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στην επικαιρότητα το ζήτημα μιας οικογένειας η οποία επί χρόνια ζούσε υπο πρωτόγονες συνθήκες σε μια σπηλιά στα Τρίκαλα Κορινθίας. Όπως φαίνεται, οι γονείς της συγκεκριμένης οικογένειας είχαν σχέση με την πόλη μας, καθώς εργάζονταν στον Δήμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της οικογένειας, μέχρι το 2020 ήταν συμβασιούχος στον Δήμο Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στην υπηρεσία καθαριότητας. Ωστόσο, μια σειρά από γεγονότα και συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα η παρατεταμένη και αδικαιολόγητη απουσία του από την υπηρεσία, τον οδήγησαν σε πειθαρχική δίωξη από τους προϊσταμένους του, με αποτέλεσμα την ίδια χρονιά να μεταταχθεί στον Δήμο Ερέτριας. Μάλιστα, και η σύζυγός του είχε σχέση εργασίας με τον Δήμο Ηλιούπολης, καθώς απασχολήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως σχολική καθαρίστρια, ενώ και το πατρικό της βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη.

Σε «πολιτικό» επίπεδο, ο συγκεκριμένος εργαζόμενος είχε προβληματίσει αρκετούς από τους συναδέλφους του στην υπηρεσία καθαριότητας, καθώς δεν είχε κρατήσει «κρυφή» την σχέση του με τη χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα με τον καταδικασθέντα Ηλία Παναγιώταρο, γεγονός που προκαλούσε προστριβές και κόντρες.

Ακολουθήστε το ilioupolinews.gr στο Viber για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα σημαντικά νέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ