Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Βολές Παρατάξεων Κατά Της Δημοτικής Αρχής Για Την Κατάθεση Στεφάνου Από Τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Βολές Παρατάξεων Κατά Της Δημοτικής Αρχής Για Την Κατάθεση Στεφάνου Από Τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Βολές κατά της δημοτικής αρχής στην Ηλιούπολη εξαπολύουν δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης με αφορμή την κατάθεση στεφάνου από το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» την 25η Μαρτίου.

Την αρχή έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, η οποία καταδικάζει τη δημοτική αρχή, καταγγέλλοντας την πως «επέτρεψε να καταθέσει στεφάνι το φασιστικό μόρφωμα», τονίζοντας πως «Στην πόλη μας δε χωράνε φασίστες». Η ανακοίνωση της παράταξης του ΚΚΕ, κάνει λόγο για «ξέπλυμα του φασιστικού μορφώματος από τη δημοτική αρχή» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η δημοτική αρχή και όσοι τη στηρίζουν φέρουν βαριά ευθύνη για την προσπάθειά τους να ξεπλύνουν στη συνείδηση του λαού της Ηλιούπολης ένα φασιστικό μόρφωμα ανεξάρτητα από το πώς ονομάζεται».

Αιχμές Χατζηδάκη Για Υπόγειες Συνεννοήσεις «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» & Δημοτικής Αρχής

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης, στη δική του ανακοίνωση, σηκώνει ακόμα περισσότερο τους τόνους, αφήνοντας ερωτηματικά για «υπόγειες συννενοήσεις» μεταξύ της παράταξης του Δημάρχου κ. Ψυρρόπουλου και των Σπαρτιατών.

«Η συμμετοχή του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» το 2014, εξουδετέρωσε τα δημοκρατικά αντανακλαστικά αυτής της παράταξης ; ή μήπως διευκόλυνε υπόγειες συνεννοήσεις, που τελικά προσβάλλουν βάναυσα την δημοκρατική Ηλιούπολη;», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κ. Χατζηδάκη.

Όπως επισημαίνει ο τέως Δήμαρχος, «Είναι πρωτοφανές για τα χρονικά του Δήμου μας και ταυτόχρονα απαράδεκτο, το να καταθέτει στεφάνι εκπρόσωπος ακροδεξιού κόμματος σε εορτασμό Εθνικής επετείου. Καμία Δημοτική αρχή κατά το παρελθόν δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι αντίστοιχο. Ο κ. Ψυρρόπουλος όφειλε, όπως έπραξαν όλοι όσοι έχουν διατελέσει Δήμαρχοι στον Δήμο Ηλιούπολης, να επικοινωνήσει με τις υπόλοιπες παρατάξεις και τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου και να αποτραπεί το απίστευτο αυτό γεγονός».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Βολές Παρατάξεων Κατά Της Δημοτικής Αρχής Για Την Κατάθεση Στεφάνου Από Τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»
  1. Ο/Η π. Κωνσταντίνος Πετάσης λέει:

    Στη Δημοκρατία δεν νοείται απαγόρευση κατάθεσης στεφάνου…. Αλλά τα άκρα επικοινωνούν. Μήπως Δημοκράτης είναι μόνο ο αριστερός και οι μή αριστεροί είναι όλοι φασίστες και δεν το ξέραμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ