Facebook Pixel

Αθλητικα

Επανέρχονται Οι Σχολικοί Αγώνες Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επανέρχονται Οι Σχολικοί Αγώνες Στον Δήμο Ηλιούπολης

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχωρά ο Δήμος Ηλιούπολης, διοργανώνοντας ξανά τον θεσμό των σχολικών αγώνων, μετά από 4 χρόνια παύσης.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες μαθητές των σχολείων της πόλης να αναδείξουν τα ταλέντα τους στον αθλητισμό και να αναπτύξουν το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους μέσα από τη συμμετοχή σε μια ευρεία γκάμα αθλημάτων.

Ο θεσμός της διοργάνωσης των Σχολικών Αγώνων ξεκινάει και πάλι στο Δήμο Ηλιούπολης 4 χρόνια μετά για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και την εξοικείωση των μαθητών της πόλης με τον μεγαλύτερο αριθμό των αθλημάτων. 

Οι Σχολικοί Αγώνες θα διεξαχθούν για τα Γυμνάσια της Ηλιούπολης την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ενώ οι Σχολικοί Αγώνες για τα Δημοτικά Σχολεία Ηλιούπολης θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 3 Απριλίου έως και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές – μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ τάξης του Δημοτικού και όλοι οι μαθητές – μαθήτριες  της Α΄, Β΄και Γ΄ τάξης του Γυμνασίου ανεξαρτήτως έτους γέννησης.

Διαβάστε αναλυτικά τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο website του Δήμου Ηλιούπολη, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ