Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Οι Δεσμεύσεις Του Δημάρχου Για Τη Μείωση Της Εγκληματικότητας

Μετά τη συνάντηση με τις «Ηλιουπολίτισσες».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Οι Δεσμεύσεις Του Δημάρχου Για Τη Μείωση Της Εγκληματικότητας

Συνάντηση με εκπροσώπους από την ομάδα γυναικών «Οι Ηλιουπολίτισσες» είχε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρροπουλος, μετά από αίτημα της συλλογικότητας.

Αφορμή για τη συνάντηση ήταν η έξαρση της εγκληματικότητας και των διαρρήξεων στην Ηλιούπολη, με τις «Ηλιουπολιτισσες» να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τα ολοένα αυξανόμενα φαινόμενα.

Σε Προτεραιότητα LED και περιπολίες

Κατά τη συνάντηση ο κ. Ψυρρόπουλος δεσμεύτηκε για άμεσες λύσεις στο ζήτημα της αναβάθμισης του δημοτικού οδοφωτισμού, τονίζοντας πως είναι έργο «άμεσης προτεραιότητας». Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα, η τοποθέτηση σύγχρονων λαμπτήρων LED, αυξάνει την ασφάλεια λόγω της μεγαλύτερης απόδοσης των λαμπτήρων, ενώ έχει μετρηθεί πως συμβάλει στη μείωση της εγκληματικότητας.

Επίσης, ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε για την συνέχιση των περιπολιών στους δρόμους της πόλης τις νυχτερινές ώρες από εταιρεία Security, μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει από το 2018, επί ημερών του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. Πέραν της εταιρείας Security, o Δήμαρχος ανέφερε πως στη δημοτική αστυνομία θα προστεθεί ακόμα ένα άτομο.

Τέλος, ο κ. Ψυρρόπουλος ενημέρωσε τις γυναίκες της πόλης πως έχει ήδη συναντήσει τον Διοικητή της Ασφάλειας Νοτίων Προαστίων και το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας της Ηλιούπολης με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και ζητήθηκε ενίσχυση των περιπολιών αλλά και ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Επίσης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι «Ηλιουπολίτισσες», αναμένεται και συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και το ΓΑΔΑρχη για να τεθεί το θέμα και σε ανώτερο επίπεδο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ