Facebook Pixel

Τοπικα

Βασίλης Στίγκας: Ο Πρόεδρος Των «Σπαρτιατών» Ήταν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Το 2014 (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βασίλης Στίγκας: Ο Πρόεδρος Των «Σπαρτιατών» Ήταν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Το 2014 (ΦΩΤΟ)

Παλιός «γνώριμος» την Ηλιούπολη φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, ο οποίος φαίνεται πως εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής ως πρόεδρος του νεοσύστατου εθνικιστικού κόμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Στίγκας ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» το 2014, συμμετέχοντας στις αυτοδιοικητές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Βασίλη Βαλασόπουλου. Ήταν η εποχή που ο κ. Βαλασόπουλος είχε την στήριξη -μεταξύ άλλων- και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στους οποίους άνηκε ο κ. Στίγκας.

10258223 10201616433644011 2355577667305907399 o Βασίλης Στίγκας: Ο Πρόεδρος Των «Σπαρτιατών» Ήταν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Το 2014 (ΦΩΤΟ)

Οι «Σπαρτιάτες», είναι το κόμμα που έχει την στήριξη του καταδικασμένου και φυλακισμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη, και σύμφωνα με τα exit polls μπαίνουν στη Βουλή, ενώ αναμένονται και οι πρώτες εκτιμήσεις ποσοστών από τη Singular Logic.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ