Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Το Σωματείο Εργαζομένων Καταγγέλλει Προπηλακισμό Από Επιχειρηματία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Το Σωματείο Εργαζομένων Καταγγέλλει Προπηλακισμό Από Επιχειρηματία

Ένα περιστατικό προπηλακισμού κατά εργαζομένων του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης καταγγέλει το σωματείο εργαζομένων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακoίνωση «Ο εν λόγω επιχειρηματίας σε έξαλλη κατάσταση «σαν ταύρος σε υαλοπωλείο» ανέβηκε στο αμαξοστάσιο του δήμου μας και μπούκαρε στα γραφεία της υπηρεσίας καθαριότητας, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ και ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ με μπουνιές τις πόρτες, προπηλακίζοντας συνάδελφους που εργάζονται στην αποκομιδή, ενώ επιτέθηκε λεκτικά, στον προϊστάμενο της υπηρεσίας, σε συναδέλφους που ήταν παρόν στο περιστατικό και στη πρόεδρο του Σωματείου μας, που παρενέβη για να τους υπερασπιστεί».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Το ζήτημα συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο, με το σώμα να καταδικάζει ομόφωνα την συμπεριφορά του επιχειρηματία, εξουσιοδοτώντας τον Δήμο να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των υπαλλήλων. Ήδη οι εργαζόμενοι έχουν προβεί σε μηνύσεις, ενώ ανακοίνωση για το συμβάν έχει εκδόσει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αναφέροντας:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει την τραμπούκικη και βίαιη συμπεριφορά επιχειρηματία σε βάρος εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης και καλεί την Δημοτική Αρχή εδώ και τώρα να εξαντλήσει κάθε νόμιμο ένδικο μέσο, προκειμένου να προστατεύσει το προσωπικό από άτομα «εισβολείς» στους χώρους εργασίας με διαθέσεις να προκαλέσουν σωματικές βλάβες στους εργαζόμενους».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ