Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Παράδοση Ειδών Ανάγκης Στις Πυρόπληκτες Περιοχές Από Την Παράταξη Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Παράδοση Ειδών Ανάγκης Στις Πυρόπληκτες Περιοχές Από Την Παράταξη Του Δημήτρη Ευαγγέλου

Την έμπρακτη στήριξή της στις χειμαζόμενες περιοχές στους πρόποδες της Πάρνηθας έδειξε η παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου μαζί με τους υποψηφίους Βαγγέλη Κεφαλά, Χρήστο Διαμαντή, Κατερίνα Κοντορούση και Αντωνία Καλαθιανάκη, παρέδωσαν ένα φορτηγό με είδη ανάγκης στους εθελοντές της πολιτικής προστασίας, ενώ ο ίδιος ο κ. Ευαγγέλου ενημερώθηκε για την κατάσταση στην περιοχή από στελέχη του πυροσβεστικού σώματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας μαζί με τους εθελοντές είναι οι ήρωες της διπλανής πόρτας και χρειάζονται την έμπρακτη στήριξη μας.Οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό τους με κάθε μέσο και να ενισχύσουμε τη δράση τους!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Παράδοση Ειδών Ανάγκης Στις Πυρόπληκτες Περιοχές Από Την Παράταξη Του Δημήτρη Ευαγγέλου
  1. Ο/Η tsiros λέει:

    Πολυ καλη η κινηση. Το προβλημα ομως ειναι οτι προσφερουν πραγματα που τους πηγε ο απλος κοσμος, οχι δικα τους. Στο χωριο μου το λενε μνημοσυνο με ξενα κολυβα. Τι θελω να πω? Οτι τετοιες πραξεις κανουν ολες οι παραταξεις και ολα τα κομματα, με τη βοηθεια του απλου κοσμου, διοτι ειναι απουσα η πολιτεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ