Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκινούν Οι Αιτήσεις Εγγραφών Στους Βρεφονηπιακούς Του Δήμου Ηλιούπολης Μέσω EΣΠΑ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκινούν Οι Αιτήσεις Εγγραφών Στους Βρεφονηπιακούς Του Δήμου Ηλιούπολης Μέσω EΣΠΑ

Το πρωί του Σαββάτου (26/8) ανοίξει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης, για τους δικαιούχους των Vouchers μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Η διαδικασία για τους γονείς που είναι κάτοχοι vouchers είναι απλή και αποτελείται από τα εξής βήματα:

  1. Από το site της ΕΕΤΑΑ https://www.eetaa.gr/ αποθηκεύουν το VOUCHER. Με τους κωδικούς ΤΑΧΙS ΝΕΤ που διαθέτουν μπαίνουν στην πλατφόρμα https://ilioupoliaitiseisvn.tcloudapp.net/
  2. Επιλέγουν «Δηλώσεις ΕΣΠΑ»
  3. Επιλέγουν «Προσθήκη νέας δήλωσης»
  4. Δηλώνουν τα στοιχεία του παιδιού, δηλαδή ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία Γέννησης και ανεβάζουν το voucher στην πλατφόρμα.
  5. Αμέσως μετά το σύστημα τις ενημερώνει για το ποια παραρτήματα μπορούν να δεχτούν το παιδί βάσει των κενών θέσεων και κάνουν την επιλογή της.
  6. Στη συνέχεια πρέπει να προχωρούν στην οριστική κατάθεση επιλέγοντας «Αποθήκευση» και θα λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου. Αν οι θέσεις έχουν δεσμευτεί η μητέρα πληροφορείται ότι δεν υπάρχουν κενές θέσεις και της δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει σταθμό ως επιλαχόν.

Όπως επισημαίνεται από τον ΚΑΦΑΔΗΛ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση, καθώς το σύστημα έχει δομηθεί με τη λογική «First Come, First Served».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ