Facebook Pixel

ΣυνεντευξειΣ

Βαγγέλης Κεφαλάς: «Οι Πολίτες Χόρτασαν Από Λόγια, Εμείς Δεσμευόμαστε Για Σχέδιο & Σκληρή Δουλειά»

Μια συνέντευξη με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», Βαγγέλη Κεφαλά.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βαγγέλης Κεφαλάς: «Οι Πολίτες Χόρτασαν Από Λόγια, Εμείς Δεσμευόμαστε Για Σχέδιο & Σκληρή Δουλειά»

Ο Βαγγέλης Κεφαλάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά στην Ηλιούπολη. Πετυχημένος επαγγελματίας εδώ και 20 χρόνια, διατηρεί φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής, ενώ από μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά συμμετέχοντας ενεργά στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Στον δρόμο για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, απάντησε σε 5 ερωτήσεις του ilioupolinews.gr

«Η Πόλη Χρειάζεται Δράση»

«Δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας την πόλη μου να μένει πίσω σε σύγκριση με άλλους Δήμους» αναφέρει ο κ. Κεφαλάς, απαντώντας στην ερώτηση για το λόγο που έθεσε υποψηφιότητα. Όπως, ο ίδιος τονίζει έχει μάθει στη ζωή του να αλλάζει ό,τι δεν του αρέσει, και αυτός ήταν ο λόγος που τον ώθησε να είναι υποψήφιος με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη».

«Ο Δημήτρης Ευαγγέλου δεν είναι ένας συμβατικός πολιτικός», αναφέρει, όταν η συζήτηση έρχεται στον υποψήφιο Δήμαρχο. «Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τι σημαίνει σχέδιο, οργάνωση και δουλειά για να πετύχει έναν στόχο» είναι η χαρακτηριστική ατάκα του κ. Κεφαλά για τον Δημήτρη Ευαγγέλου. Η κοινή τους αντίληψη για την πόλη και τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν είναι -σύμφωνα με τον ίδιο- οι κύριοι λόγοι που επέλεξε το συγκεκριμένο υποψήφιο για να συμπορευτεί, υπερτονίζοντας πως το σημαντικότερο στοιχείο που τον παρακίνησε ήταν το γεγονός πως και οι δύο εργάζονται σκληρά στον ιδιωτικό τομέα εδώ και πολλά χρόνια.

kefalas 01 Βαγγέλης Κεφαλάς: «Οι Πολίτες Χόρτασαν Από Λόγια, Εμείς Δεσμευόμαστε Για Σχέδιο & Σκληρή Δουλειά»
Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης, Δημήτρη Ευαγγέλου.

«Να Γίνουμε Από Ουραγοί, Πρωταγωνιστές»

«Η πόλη δυστυχώς έγινε ο ουραγός των νοτίων προαστίων. Και αν κάποιος πει πως η πόλη παραμένει στάσιμη, εγώ θα πω πως η πόλη πήγε πίσω, γιατί απλά τίποτα και σε κανέναν τομέα δεν εξελίχθηκε, δεν αναβαθμίστηκε», αναφέρει ο κ. Κεφαλάς, απαντώντας στην ερώτηση για το ποια πιστεύει πως είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ηλιούπολης. «Δυστυχώς βρισκόμαστε εν έτη 2023 και τα δεδομένα παραμένουν ζητούμενα για την πόλη και τους πολίτες. Καθαριότητα, νοικοκυριό, ξεκάθαρο όραμα και στόχους για το που θέλουμε να πάμε την πόλη, δεν έχουμε δει!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Βαγγέλης Κεφαλάς δε διστάζει να αναφερθεί και στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής τα τελευταία 4 χρόνια: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχει επιφέρει η σημερινή διοίκηση εντός του δήμου. Είμαστε γνώστες και θα τα ξεπεράσουμε με σκληρή δουλειά. Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν. Θα σας πω όμως πως μπορούμε να βρούμε λύση για τα προβλήματα της πόλης, ακούγοντας τους ειδικούς και όχι κάνοντας “του κεφαλιού μας”. Χαρακτηριστική ήταν η επίσκεψή μας στα Τρίκαλα, όπου μιλήσαμε με τον πρώην Δήμαρχο και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου για να μάθουμε πως λειτουργούν πολύ συγκεκριμένοι τομείς σε μια σύγχρονη πόλη. Ως παράταξη θέλουμε να εφαρμόσουμε τις καλύτερες πρακτικές στην πόλη μας, προς όφελος των πολιτών. Το κυριότερο, όμως, προτέρημά μας είναι πως έχουμε όρεξη για δουλειά»

kefalas 03 Βαγγέλης Κεφαλάς: «Οι Πολίτες Χόρτασαν Από Λόγια, Εμείς Δεσμευόμαστε Για Σχέδιο & Σκληρή Δουλειά»
Φωτογραφία από την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Ηλιούπολης Δημήτρη Ευαγγέλου και του Βαγγέλη Κεφαλά στα Τρίκαλα, όπου είχαν συνάντηση με τον σημερινό υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης και πρώην Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

«Υπόσχομαι Μόνο Σκληρή Δουλειά»

Στην ερώτηση «τι θα λέγατε σε έναν δημότη για να τον πείσετε να σας ψηφίσει», ο κ. Κεφαλάς απαντά:

«Μέσω της επαφής με τους δημότες, θέλω να τους πείσω πως είμαι υποψήφιος με μοναδικό σκοπό να συμβάλλω στην αλλαγή της Ηλιούπολης. Θέλω να πιστέψουν πως έχω όραμα, διάθεση και όρεξη να δουλέψω σκληρά. Το κυριότερο είναι, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δε θα υποσχεθώ θαύματα, ούτε θα ωραιοποιήσω καταστάσεις. Δε θα γίνω άλλος ένας δημοτικός σύμβουλος ρουσφετιών. Έρχομαι για να δουλέψω μαζί με τον κάθε πολίτη που έχει τις ίδιες αγωνίες με εμένα. Το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης που αναλαμβάνω, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση των συμπολιτών μου, είναι πολύ σημαντικό για εμένα προσωπικά και απευθυνόμενος στην κάθε μια και τον κάθε έναν από τους δημότες ξεχωριστά, ζητώ τη στήριξή τους. Για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα για ένα δήμο που θα ανήκει στους δημότες του. Γιατί «πόλις είναι οι άνθρωποί της».

viber image 2023 08 04 16 11 08 501 Βαγγέλης Κεφαλάς: «Οι Πολίτες Χόρτασαν Από Λόγια, Εμείς Δεσμευόμαστε Για Σχέδιο & Σκληρή Δουλειά»

Η σελίδα του Βαγγέλη Κεφαλά στο Facebook

Eίσαι υποψήφια/ος;

Έχουμε δημιουργήσει ειδικά πακέτα προβολής, αποκλειστικά προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ