Facebook Pixel

Γνωρίζουμε Τις Ανάγκες Του Κάθε Υποψηφίου

Oι δημοτικές εκλογές του 2023 πλησιάζουν και οι υποψήφιοι έχουν ανάγκη μια σωστή, μαζική και δυναμική προβολή. Στο ilioupolinews.gr και στην εφημερίδα «Ηλιοτυπία», γνωρίζουμε άριστα τις ανάγκες ενός υποψηφίου, έχοντας μεγάλη πείρα σε εκλογικές διαδικασίες και επικοινωνιακές καμπάνιες. Τα δύο έγκριτα ΜΜΕ της πόλης, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να προβάλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας, κάνοντας τες να φτάσουν σε χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά.

Τι Μπορούμε Να Προσφέρουμε Σε Έναν Υποψήφιο

Προβολή Στη Μεγαλύτερη Εφημερίδα Της Ηλιούπολης

Η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες προβολής. Στο κάθε τεύχος, ο υποψήφιος μπορεί είτε να προβληθεί μέσω καταχώρησης, είτε μέσω σύντομης παρουσίασης – συνέντευξης, με προνομιακές τιμές που προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες και ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε υποψηφίου.

Το επόμενο τεύχος της εφημερίδας θα κυκλοφορεί σε όλη την Ηλιούπολη στις 10 Σεπτεβρίου, σε 10.000 αντίτυπα. Διανέμεται πόρτα-πόρτα, από εξειδικευμένη εταιρεία διανομής, ενώ υπάρχει διαθέσιμη, δωρεάν και σε 20 σταθερά σημεία σε όλη την Ηλιούπολη.

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προταιρεότητας.
Αιτήσεις ενδιαφέροντος αυστηρά έως 30/7/2023.

efimerida ad Προωθήστε Την Υποψηφιότητα Σας Για Τον Δήμο Ηλιούπολης
Δείτε την ψηφιακή μορφή της εφημερίδας


Modern Marketing presentation Προωθήστε Την Υποψηφιότητα Σας Για Τον Δήμο Ηλιούπολης
Επισκεφθείτε Την Πλατφόρμα

Δημιουργία Προφίλ Υποψηφίου Στο ilioupolinews.gr

To ilioupolinews.gr, προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να έχουν τον δικό τους ψηφιακό «χώρο» στο No1 ενημερωτικό μέσο της Ηλιούπολης.

Πρόκειται για μια καινοτόμα πλατφόρμα με τίτλο «Δημοτικές Εκλογές 2023 Στην Ηλιούπολη», όπου παρουσιάζονται όλες οι δημοτικές παρατάξεις, με τους υποψήφιους να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό προφίλ. Από τον Μάιο του 2023 έως σήμερα, η πλατφόρμα μετρά πάνω από 30.000 επισκέψεις.

Αντί να δημιουργήσει ένα ολόκληρο website, ο/η υποψήφιος/α μπορεί να έχει το δικό του «προφίλ» που θα περιλαμβάνει τη φωτογραφία του, το βιογραφικό του και τα βασικά στοιχεία της υποψηφιότητας του, έχοντας τη δυνατότητα να το μοιραστεί και να το προωθήσει στα social media.


Παρουσίαση Υποψηφιότητας Με Αφιέρωμα-Συνέντευξη Στο ilioupolinews.gr

Eκτός από τη δημιουργία προφίλ, το ilioupolinews.gr προσφέρει τη δυνατότητα premium προβολής των υποψηφίων, μέσω κειμένου-αφιερώματος.

Πρόκειται για ένα κείμενο-παρουσίαση του υποψηφίου, το οποίο προκύπτει μετά από συνέντευξη μαζί του και συνοδεύεται από επαγγελματικές φωτογραφίες.

Η διαφορά με το προφίλ στην πλατφόρμα «Δημοτικές εκλογές» είναι πως η παρουσίαση θα είναι εκτενέστερη και πιο διαδραστική, και ο/η υποψήφιος/α θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει εκτενέστερα τις απόψεις του/της.


Δημιουργία και Προώθηση Video Για Tην Υποψηφιότητά Σας

Το video είναι το πλέον αποτελεσματικό μέσο για την προβολή μιας υποψηφιότητας.

Με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μία βιντεο-συνέντευξη, αποκλειστικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του/της εκάστοτε υποψηφίου/ας. Το video δημοσιεύεται τόσο στο ενημερωτικό site μας, όσο και στα social media του, ενώ παραδίδεται και στον/στην υποψήφιο/α για να το χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει.

Το video μπορεί, είτε να δημοσιευθεί αυτούσιο, είτε να αποτελέσει μέρος ενός εκτενέστερου αφιερώματος (όπως πχ ενός αφιερώματος, όπως είδαμε παραπάνω).


Τοποθέτηση Banner Στο ilioupolinews.gr

Kαθημερινά, χιλιάδες αναγνώστες εμπιστεύονται το ilioupolinews.gr για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα τοπικά τεκταινόμενα.

Δίνουμε τη δυνατότητα σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να προβληθούν σε διάφορες θέσεις του website μέσω banner, με μετρήσιμα αποτελέσματα.

81688 Προωθήστε Την Υποψηφιότητα Σας Για Τον Δήμο Ηλιούπολης

Γιατί Να Μας Εμπιστευθείτε

Αξιοπιστία

Η εταιρεία μας διαθέτει δύο αξιόπιστα ΜΜΕ στην πόλη που κάνουν πρωτογενές ρεπορτάζ. Παράγουμε δημοσιογραφικό περιεχόμενο υψηλής αξίας που μας καθιστά το πλέον έγκριτο ενημερωτικό ιστότοπο της Ηλιούπολης.

Επαγγελματίες Με Πείρα

Συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους συνεργάτες στον τομέα του digital marketing, της φωτογραφίας και του film making, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες προβολής, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τoυ κάθε υποψηφίου.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Ανεξάρτητα από το πακέτο προβολής που θα διαλέξετε, το ilioupolinews.gr θα σας παραδώσει σε πλήρη αναφορά με την απόδοση της διαφήμισης σας.

Προσαρμοσμένα Πακέτα

Διαλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες της υποψηφιότητας σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ανάλογα με τον τύπο και τη συχνότητα προβολής και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.


Η Απήχηση Μας Στην Τοπική Κοινωνία Σε 4,5 Χρόνια Λειτουργίας

3.708.759

περίοδοι σύνδεσης στο ilioupolinews.gr

4.852.957

προβολές σελίδας στο ilioupolinews.gr

75.000

φύλλα της «Ηλιοτυπίας» έχουν διανεμηθεί σε όλη την πόλη από τον Σεπτέμβριο 2021.


ilioupolinews.gr bronze award regional media awards 2021

Βραβευμένη Δημοσιογραφική Δουλειά

To 2021 το ilioupolinews.gr βραβεύτηκε για τη δημοσιογραφική του δουλειά στα βραβεία τοπικών μέσων ενημέρωσης “Regional Media Awards 21”

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Δίνουμε τη δυνατότητα μεμονωμένης προβολής στο site ή την εφημερίδα, ενώ προσφέρουμε
εκπτώσεις στα συνδυαστικά πακέτα προβολής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση γνωριμίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ