Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το ilioupolinews.gr Βραβεύτηκε Στα Regional Media Awards 2021

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Το ilioupolinews.gr Βραβεύτηκε Στα Regional Media Awards 2021

Με το Bronze βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου ρεπορτάζ τιμήθηκε το ilioupolinews στην τελετή απονομής των Regional Media Awards 2021.

Το ilioupolinews κατάφερε να αποσπάσει διάκριση ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητες από «μεγαθήρια» της τοπικής και περιφερειακής ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα της δημοσιογραφικής δουλειάς που δημοσιεύεται και την αξιοπιστία των ρεπορτάζ.

Αντικείμενο της βράβευσης ήταν το μεγάλο επεξηγηματικό-ερευνητικό ρεπορτάζ για το ΚΥΤ Ηλιούπολης, ενός τοπικού ζητήματος που απασχολεί την πόλη εδώ και 2 δεκαετίες. Μέσα από ενδελεχή έρευνα, το ilioupolinews κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένες πτυχές της υπόθεσης, αποσπώντας έτσι βραβείο στην σημαντικότερη διοργάνωση της χώρας για τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο δημιουργός του ilioupolinews Γ. Καραμαγκάλης δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να αναγνωρίζεται η δουλειά που γίνεται στο site αλλά και στην εφημερίδα που πρόσφατα εκδώσαμε. Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αλλά κυρίως της εμπιστοσύνης του κόσμου εδώ και τρία χρόνια. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου καθώς και σε όλους τους επιχειρηματίες που εμπιστεύονται το iloupolinews για την προβολή των επιχειρήσεων τους τα τρία αυτά χρόνια της λειτουργίας του».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ