Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Νέος Αντιδήμαρχος Ο Παναγιώτης Βιδάλης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Νέος Αντιδήμαρχος Ο Παναγιώτης Βιδάλης

Νέα θέση εντός του διοικητικού σχήματος στον Δήμο Ηλιούπολης έχει πλέον ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βιδάλης, ο οποίος ορίστηκε από τον Δήμαρχο ως νέος αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης του δημότη και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός έλαβε τη θέση του κ. Γιάννη Πούλου μετά την παραίτηση του τελευταίου, αφήνοντας την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία βρισκόταν επί 2 χρόνια. Ο κ. Βιδάλης είναι γνώστης του αντικειμένου της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, καθώς διαθέτει ανάλογη εμπειρία από την εργασία του στον ιδιωτικό τομέα. Κατά την τρέχουσα θητεία, ο κ. Βιδάλης έχει θητεύσει και ως αντιδήμαρχος οικονομικών.

Το Βιογραφικό Του

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Κατάγεται από την Τήνο, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Έχει πτυχίο Διοίκησης επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Marketing από το Sunderland University. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στο αντικείμενό του, καθώς και το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης. Διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011 μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης. Επίσης, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ, Αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΗΛ και Αντιπρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Εργάζεται για περισσότερα από 30 έτη στον ιδιωτικό τομέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ