Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Καταγγελίες Για Βανδαλισμούς Και Επιθέσεις Σε Οδηγούς Του ΟΣΥ Από Ανήλικους Δράστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Καταγγελίες Για Βανδαλισμούς Και Επιθέσεις Σε Οδηγούς Του ΟΣΥ Από Ανήλικους Δράστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρές καταγγελίες για βανδαλισμό αστικών λεωφορείων και επιθέσεις σε οδηγούς, μεταξύ άλλων και στην περιοχή της Ηλιούπολης, έκανε στην κάμερα του Mega ένας οδηγός του ΟΣΥ.

Ο κ. Δημήτρης Λασκαρίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» έκανε λόγο για έξαρση φαινομένων βίας κατά οδηγών του ΟΣΥ καθώς και για βανδαλισμούς λεωφορείων από ομάδες ανηλίκων, τονίζοντας μάλιστα πως το φαινόμενο έχει επεκταθεί σε περιοχές όπως η Ηλιούπολη.

«Είμαστε αντιμέτωποι με ύβρεις και βιαιοπραγίες εάν τολμήσουμε να ζητήσουμε τον λόγο για τις καταστροφές που κάνουν στα λεωφορεία ομάδες ανηλίκων που επιβιβάζονται μαζικά στα λεωφορεία, αναφέρει ο κ. Λασκαρίδης, ο οποίος μάλιστα έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία ανηλίκων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της βάρδιάς του.

To φαινόμενο της παραβατικότητας των ανηλίκων στην Ηλιούπολη βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια, με το τοπικό αστυνομικό τμήμα να μην μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά λόγω της υποστελέχωσής του.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ