Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ακόμα Μια Ανακαινισμένη Παιδική Χαρά Παραδόθηκε Στους Πολίτες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ακόμα Μια Ανακαινισμένη Παιδική Χαρά Παραδόθηκε Στους Πολίτες (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται ακατάπαυστα το έργο της μαζικής ανάπλασης των παιδικών χαρών στην Ηλιούπολη, με τη δημοτική αρχή να παραδίδει ακόμα έναν ανακαινισμένο χώρο ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για μικρά παιδιά στη διάθεση των πολιτών.

Πρόκειται για την παιδική χαρά στην Πλατεία Ευρώπης, η οποία υποβλήθηκε σε ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση του εξοπλισμού της, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναβάθμισης χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και μέχρι στιγμής έχουν ανακαινιστεί συνολικά 24 παιδικές χαρές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου Ηλιούπολης, οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, νέες κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα όργανα, νέα παγκάκια, πέργκολες και τραπέζια.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –”κόσμημα”, γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειες» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Ακόμα Μια Ανακαινισμένη Παιδική Χαρά Παραδόθηκε Στους Πολίτες (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Μια πόλη ρημαδιό από όλες τις απόψεις και δεν μπόρεσε καμία από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές να βάλει προτεραιότητες στις βασικές της ανάγκες. Γι’ αυτό άλλωστε ο τελευταίος Δήμαρχος είναι απερχόμενος, γιατί κατά τη θητεία του κατάφερε να υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την ήδη υποβαθμισμένη πόλη. Καλό και χρήσιμο έργο οι αναπλάσεις παιδικών χαρών. Όχι ως 1η Προτεραιότητα. Τραγικός Δήμαρχος σε μια τραγική πόλη. Ας ελπίσουμε η νέα Δημοτική αρχή να κάνει τα αδύνατα δυνατά μπας και καταφέρουμε να γίνουμε ανθρώπινη πόλη. Δεκάδες τα προβλήματα, αλλά εφικτές οι λύσεις. Ίδωμεν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ