Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Aύξηση Της Επιδότησης Ρεύματος Για Τον Νοέμβριο

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aύξηση Της Επιδότησης Ρεύματος Για Τον Νοέμβριο

Σε νέα, αυξημένη επιδότηση στα ενεργειακά τιμολόγια προχωρά για τον ερχόμενο μήνα (Νοέμβριο) το υπουργείο Περιβάλλοντος, προκειμένου να «απορροφήσει» τις νέες ανατιμήσεις στην ενέργεια και να ελαφρύνει τα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με το ρεπόρταζ, η επιδότηση ανα κιλοβατόρα αυξάνανεται στα 2,5 λεπτά του ευρώ για τον μήνα Νοέμβριο από το 1,5 που ήταν τους δύο προηγούμενους μήνες, και αφορά τόσο σε οικιακά τιμολόγια για κύρια κατοικία, αλλάκ για μη κύριας κατοικίας, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και ανεξαρτήτως παρόχου. Το συνολικό ποσό της επιδότησης για τον Νοέμβριο θα αγγίξει τα 33 εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, η επιδότηση ανά μεγαβατώρα για οικιακή κατανάλωση έως 500kWh ανέρχεται στα 25 ευρώ, ενώ παρόμοια επιδότηση θα λάβουν και όσοι καταναλώνουν πάνω από 500kWh, υπό την αίρεση να μειώσουν κατα 15% τη μέση ημερήσια κατανάλωση ενέργειας, σε σχέση με την αντίστοιχη της περυσινής περιόδου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Aύξηση Της Επιδότησης Ρεύματος Για Τον Νοέμβριο
  1. Ο/Η Παναγιώτης Κοτσώνης λέει:

    Δήμος απών… Αστυνομία κυριολεκτικά ανύπαρκτη…τι περιμένουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ