Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Έτοιμες Δύο Νέες, Εντυπωσιακές Παιδικές Χαρές (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Έτοιμες Δύο Νέες, Εντυπωσιακές Παιδικές Χαρές (ΦΩΤΟ)

Δύο νέες παιδικές χαρές παρέδωσε στον Δήμο Ηλιούπολης η εταιρεία «Κήπων Οδός», η οποία έχει αναλάβει την ανακαίνιση μεγάλου αριθμού ανοικτών χώρων στην πόλη τα τελευταία 3 χρόνια.

Η εταιρεία, η οποία είναι η πιο εξειδικευμένη στην Ελλάδα σε έργα αναβάθμισης παιδικών χαρών και ανοικτών χώρων, παρέδωσε στη νέα δημοτική αρχή δύο παιδικές χαρές επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, Καρνεάδου & Νικομάχου. Οι δύο νέες παιδικές χαρές περιέχουν σύγχρονα παιχνίδια για παιδιά, τηρώντας όλες τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζει η νομοθεσία, δημιουργώντας έτσι ένα ευχάριστο και ταυτόχρονα ασφαλές περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους.

Η αναβάθμιση των παιδικών χαρών στην Ηλιούπολη είναι ένα έργο που ξεκίνησε επί Δημαρχίας Γιώργου Χατζηδάκη, με πάνω από 20 σημεία να έχουν παραδοθεί μέχρι στιγμής στους πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Έτοιμες Δύο Νέες, Εντυπωσιακές Παιδικές Χαρές (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η ΑΝΘΟΥΛΑ ΤΡΕΣΣΟΥ λέει:

    Ωραιες οι παιδικες χαρες αλλα πειτε και κατι για τις συμμοριες ανηλικων που τρομοκρατουν κοσμο εκει στον πεζοδρομο της Ηρως Κων/λου πισω απο το κλειστο γυμναστηριο και πετροβολουν αυτοκινητα με τα βοτσαλα που ειχαν καποιοι απο το δημο τη φαεινη ιδεα να βαλουν αντι για το γκαζον που υπηρχε. Και ο Δημος ποιει τη νησσα παρα τις καταγγελιες των περιοικων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ