Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Άμεσες Πρωτοβουλίες Χατζηδάκη Για Βελτίωση Της Κατάστασης Στον Τομέα Της Καθαριότητας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Άμεσες Πρωτοβουλίες Χατζηδάκη Για Βελτίωση Της Κατάστασης Στον Τομέα Της Καθαριότητας

Μια σειρά από μέτρα που έχουν στόχο να εξομαλύνουν άμεσα την κατάσταση στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης φαίνεται πως έχει λάβει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ικανοποιώντας τα αιτήματα των εργαζομένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νωρίς σήμερα το πρωί παραδόθηκαν σε ειδικά συνεργεία 2 απορριματοφόρα και νταλίκα τα οποία ήταν παροπλισμένα λόγω βλαβών, εκ των οποίων τα 2 αναμένεται να παραδοθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα.

Επίσης, εντός του καλοκαιριού, ο Δήμος αναμένεται να παραλάβει 6 νέα, ολοκαίνουρια απορριματοφόρα, τύπου πρέσσας, εκ των οποίωμ το ένα θα είναι μικρότερου μεγέθους, για να εξυπηρετεί τα στενά της Αγίας Μαρίνας. Στα οχηματα που θα παραλάβει ο Δήμος περιλαμβάνονται επίσης 1 πλυντήριο κάδων και μια νταλίκα, τα οποια χρηματοδοτούνται από τον πρόγραμμα Φιλόδημος 2 και θα ενισχύσουν τον δημοτικό στόλο οχημάτων. Η σύμβαση για τα συγκεκριμένα οχήματα έχει υπογραφεί προ διμήνου, και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γιώργος Χατζηδάκης έχει μεριμνήσει προσωπικά για την επίσπευση των διαδικασιών παραλαβής.

Σε ανακοίνωση του, το σωματείο εργαζομένων ανακοίνωσε την αναστολή των κινητοποιήσεων έως την επόμενη εβδομάδα, καθώς όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα των δεσμεύσεων που τους έδωσε ο Δήμαρχος για άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ