Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πολιτική Κόντρα Για Την Κατάσταση Του Πρασίνου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πολιτική Κόντρα Για Την Κατάσταση Του Πρασίνου Στην Ηλιούπολη

Αιχμές κατά του αντιδημάρχου πρασίνου κ. Παναγιώτη Κόκλα και για την κατάσταση του πρασίνου στην Ηλιούπολη άφησε με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» του Δημήτρη Ευαγγέλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βουλιστής με ανάρτησή του καυτηρίαζε τα κακώς κείμενα στον τομέα του πρασίνου, ρίχνοντας πολιτικές ευθύνες στον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί με τα κλαδέματα και την κατάσταση του πρασίνου στην Ηλιούπολη. Ο κ. Κόκλας, απαντώντας έκανε λόγο για «καβαλημένα καλάμια» και για «σοβαροφάνεια», εγκαλώντας προσωπικά τον υποψήφιο του κ. Ευαγγέλου. Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κόκλα είχε ως εξής:

Αποτέλεσμα ήταν η παράταξη να εκδόσει ανακοίνωση η οποία ανέφερε πως «Ο γνωστός λαλίστατος αντιδήμαρχος πρασίνου (;;;;) ξαναχτύπησε με ποστάρισμα του στο Facebook συνεχίζοντας να κατηγορεί όσους δεν ασπάζονται τις «επιτυχίες» του. Κατηγορεί για σοβαροφάνεια και καλεί να κατέβουμε από το καλάμι. Ποιος; O κ. Κόκλας του οποίου το εγώ και η αλαζονεία ξεχειλίζει σε κάθε ανάρτηση, απάντηση και τοποθέτηση στα δημοτικά συμβούλια».

Η ανακοίνωση της «Φωτεινής Πόλης» συμπληρώνει: «Μας κατηγορεί ότι θυμηθήκαμε τα προβλήματα της πόλης 3 μήνες πριν τις εκλογές, ξεχνώντας ότι 3 μήνες πριν τις εκλογές αποφάσισε η δημοτική αρχή να ασχοληθεί με την πόλη».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ