Facebook Pixel

Δημοτικα

Hλιούπολη: Άκαρπη Και Δεύτερη Διαδικασία Εκλογής Συμπαραστάτη Του Δημότη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Hλιούπολη: Άκαρπη Και Δεύτερη Διαδικασία Εκλογής Συμπαραστάτη Του Δημότη

Χωρις συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, η τρέχουσα δημοτική θητεία, καθώς μετά από δύο ψηφοφορίες δεν εκλέχθηκε κάποιος εκ των 3 υποψηφίων για τη θέση.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης διαδικασίας ήταν ίδια με αυτά της πρώτης, με τον κ. Πανταζόπουλο να συγκεντρώνει 21 ψήφους από τις 23 που απαιτούνταν για την εκλογή, ενώ οι κ. Ταμβάκος και Πανοτόπουλος συγκέντρωσαν 10 και 1 ψήφο, αντίστοιχα.

Πριν την ψηφοφορία προηγήθηκαν σύντομες τοποθετήσεις των υποψηφίων, με τον κ. Ταμβάκο να κάνει λόγο για ανάγκη ανεξαρτησίας του θεσμού, επισημαίνοντας πως «η πόλη έχει ανάγκη απο συμπαραστάτη του δημότη και όχι του Δημάρχου». Από την πλευρά του, ο κ. Πανταζόπουλος δεσμεύτηκε πως -παρά την προεκλογική στήριξη του στον Δημαρχο- θα διατηρήσει την ανεξαρτησία του θεσμού εάν εκλεγεί. Σημειώνεται πως, λίγη ώρα μετά την αποτυχία εκλογής του, ο Δήμαρχος τοποθέτησε τον κ. Πανταζόπουλο ως εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής στο προσωρινό ΔΣ του μουσείου εθνικής αντίστασης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ