Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Αιχμές Του Εμπορικού Συλλόγου Για Το Project Του Open Mall

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Αιχμές Του Εμπορικού Συλλόγου Για Το Project Του Open Mall

Mε μια αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης αφήνει αιχμές κατά των αρμοδίων για ζητήματα που αφορούν τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη, ενώ θίγει και το θέμα του Open Mall.

Aφορμή για την ανάρτηση αυτή στάθηκε η διοργάνωση διαφόρων τοπικών bazaar, στα οποία, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του ΕΣΗ, δεν τηρείται η φορολογική νομοθεσία κατά τις αγορές πολιτών, γεγονός που προξενεί αθέμιτο ανταγωνισμό στα καταστήματα της πόλης. Όπως σχολιάζουν πηγές του ΕΣΗ στο ilioupolinews «Οι τοπικές επιχειρήσεις πληρώνουμε φόρους και εισφορές στο κράτος και -πέραν όλων των άλλων προβλημάτων- έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό από bazzaαr στα οποία γίνονται αγοραπωλησίες χωρίς κανένα παραστατικό και καμία διαδικασία».

Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης θίγει και το ζήτημα της δημιουργίας Οpen Mall στην Ηλιούπολη, ένα project το οποίο ναυάγησε το 2019. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Μετά τη Νέα Σμύρνη τη ΝΙΚΑΙΑ τώρα αύριο Τετάρτη στον Δήμο Βύρωνα η παρουσίαση του Οpen Μall του δήμου με την αρωγή του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας κ των επιχειρήσεων. Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε τους αρμόδιους για τον καταιγισμό “φιλανθρωπικών bazaar” που μέσα στις γιορτές δημιουργούν κ αλλά προβλήματα στις τοπικές επιχειρήσεις».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ