Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Το Ηλιουπολίτικο “Mario & Luigi” Βραβεύθηκε Ως Το Καλύτερο Ιταλικό Εστιατόριο (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Ηλιουπολίτικο “Mario & Luigi” Βραβεύθηκε Ως Το Καλύτερο Ιταλικό Εστιατόριο (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σπουδαία διάκριση κατέκτησε το αγαπημένο εστιατόριο “Μario & Luigi – The Eatalians”, καθώς αναδείχθηκε ως το No1 ιταλικό εστιατόριο στα Tasty Awards.

Τα Tasty Awards είναι ο μοναδικός θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας αποκλειστικά με βάση τις ψήφους του κοινού. Στη φετινή διοργάνωση, το Μario & Luigi βρισκόταν ανάμεσα σε λίγα εστιατόρια από όλη την Αθήνα που κατέκτησαν διάκριση, με το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο των Ηλιουπολιτών και όχι μόνο να αναδεικνύεται ως το καλύτερο ιταλικό για το 2024.

Οι Άνθρωποι Πίσω Από Την Επιτυχία

Πίσω από τη σπουδαία αυτή διάκριση βρίσκονται δύο νέοι άνθρωποι, ο Σπύρος Αργυρίου και ο Αντώνης Βαρδάλος, οι οποίοι δημιούργησαν το “Mario & Luigi” πριν λίγα χρόνια με αγάπη και μεράκι. Το εστιατόριο χρησιμοποιεί τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετική εξυπηρέτηση και ευχάριστο περιβάλλον, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για όποιον το επισκέπτεται.

Οι Κώστας Κορδαλής, Σπύρος Αργυρίου, Αντώνης Βαρδάλος και Λάμπρος
Φισφής κατά τη βράβευση του Mario e Luigi – The Eatalians.

Οι δύο Ηλιουπολίτες, μέσα από την προσπάθεια τους και την εξαιρετική τους δουλειά κατόρθωσαν να βάλουν την Ηλιούπολη στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας, με το εστιατόριο τους να γίνεται πόλος έλξης για όλους τους καλοφαγάδες της Αθήνας.

Δείτε το αφιέρωμα:

@ikon5eats Mario & Luigi: The Eatalians 🇮🇹🍕🍝 #ikon5eats #tiktokfood #foodtiktok #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #φυπ #φοργιου #μπεςφοργιουγαμω #italian ♬ original sound – Konstantinos Antoniadis

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ