Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιουπολη: «Ή Μαζί Ή Στήριξη Σε Κανέναν» Το Μήνυμα Της ΝΔ Σε Ευσταθίου & Αραμπατζή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιουπολη: «Ή Μαζί Ή Στήριξη Σε Κανέναν» Το Μήνυμα Της ΝΔ Σε Ευσταθίου & Αραμπατζή

Σαφές μήνυμα φαίνεται πως στέλνει η Νέα Δημοκρατία στους δύο υποψηφίους δημάρχους της Ηλιούπολης που πρόσκειται ιδεολογικά στο κόμμα, με τον τομέα αυτοδιοίκησης να προσπαθεί -έστω και την ύστατη στιγμή- να βρει συμβιβαστική λύση συμπόρευσης για τους Τάσο Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilioupolinews, οι δύο επικεφαλής θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου για τελευταία φορά με την «σφραγίδα» του κόμματος τόσο σε δημόσιο βήμα όσο και σε κλειστή συνάντηση στα γραφεια του κόμματος, προκειμένου να γίνει μια τελική προσπάθεια σύγκλισης και εκλογικής συμπόρευσης των δύο παρατάξεων.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από το γεγονός πως η τοπική οργάνωση της ΝΔ τις επόμενες ημέρες θα διοργανώσει συνάντηση των μελών της, στην οποία θα συζητηθεί το επίμαχο ζήτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, με τις πληροφορίες να λένε πως θα δώσουν το «παρών» τόσο ο κ. Ευσταθίου όσο και ο κ. Αραμπατζής. Από την πλευρά του, πάντως, ο κ. Ευσταθίου έχει κάνει σαφές σε όλα τα στελέχη του πως δεν υποχωρεί για να πάει «κάτω» από τον κ. Αραμπατζή και πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος είτε έχει τη στήριξη της ΝΔ είτε όχι.

Το «Τρίτο Πρόσωπο»

Πηγές από την Πειραιώς αναφέρουν στο ilioupolinews πως η συγκεκριμένη προσπάθεια θα είναι και η τελευταία από την πλευρά του κόμματος, καθώς εαν οι δύο επικεφαλής δεν βρουν τη χρυσή τομή, τότε η κυβερνώσα παράταξη θα αναζητήσει νέο πρόσωπο για επίσημη είτε ανεπίσημη στήριξη, προσανατολιζόμενο είτε σε βουλευτές που δεν θα καταφέρουν να εκλεγούν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, είτε σε νέα πρόσωπα με πιο «τεχνοκρατικό» προφιλ και σημαντικά ερείσματα στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα στην ΝΔ δεν θεωρείται «ταμπού» η στήριξη σε μη-κομματικό υποψηφιο, ενώ ήδη έχουν στη λίστα τους τον 32άρη Θανάση Αθανασίου, ο οποίος έχει ήδη βάλει ισχυρές πολιτικές βάσεις στην Ηλιούπολη.

athanasiou Ηλιουπολη: «Ή Μαζί Ή Στήριξη Σε Κανέναν» Το Μήνυμα Της ΝΔ Σε Ευσταθίου & Αραμπατζή
O δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου

Τέλος, το σενάριο που είχε ακουστεί σε επίπεδο φημών για συμμετοχή στις εκλογές του έμπειρου γαλάζιου στελέχους κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου, φαινεται πως δεν «προχωρά» καθώς ο ίδιος έχει ασυμβίβαστο λόγω της θέσης του προέδρου που διατηρεί στον Οίκο Ναύτου. Βέβαια, με βάση τροπολογία που κατατάθηκε, ο κ. Γιαννόπουλος μπορεί να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές εαν παραιτηθεί από τη θέση του έως 31/12/22, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του.

paraskevas giannopoulos Ηλιουπολη: «Ή Μαζί Ή Στήριξη Σε Κανέναν» Το Μήνυμα Της ΝΔ Σε Ευσταθίου & Αραμπατζή
O πρόεδρος του Οίκου Ναύτου, Ηλιουπολίτης, Παρασκευάς Γιαννόπουλος.

Η τελευταία προσπάθεια προσέγγισης μεταξύ Τάσου Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο, με τους δύο ανδρες να έρχονται μεν σε συζητήσεις, με το αποτέλεσμα ωστόσο να μην είναι το αναμενόμενο. Μένει να δούμε εαν οι δύο παρατάξεις θα συμπορευθούν ή εάν η πολυδιάσπαση στο δημοτικό σκηνικό θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ