Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Η Ηλιούπολη Τίμησε Τον Παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη Μετονομάζοντας Το Κλειστό Γυμναστήριο Της Πόλης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Ηλιούπολη Τίμησε Τον Παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη Μετονομάζοντας Το Κλειστό Γυμναστήριο Της Πόλης

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΗΛ, δίνοντας το όνομα του Ηλιουπολίτη παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Στην ειδική εκδήλωση που διεξήχθη χθες στο κλειστό γήπεδο του Δήμο Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον παραολυμπιονίκη παρουσίασαν τη νέα ονομασία του δημοτικού γυμναστηρίου, σε μια εκδήλωση με ομιλητές από τον χώρο του αθλητισμού. Ο ίδιος ο κ. Κωστάκης σε δηλώσεις του δήλωσε την μεγάλη χαρά και την υπερηφάνεια του για την τιμή που του έκανε ο Δήμος, ενώ έδωσε ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα παιδιά που ήταν παρόντα στην εκδήλωση να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

H συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ονοματοδοσίας δημοτικών αθλητικών υποδομών, καθώς όπως έχει δεσμευθεί ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, σύντομα το δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης θα μετονομαστεί σε «Μάνος Ζερδεβάς» προς τιμήν του Ηλιουπολίτη πολίστα και ασημένιου ολυμπιονίκη.

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Δήμαρχο παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης και της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ