Facebook Pixel

Αθλητικα

Ήττα Για Την Ηλιούπολη Στα Χανιά Με Γκολ Στην Εκπνοή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ήττα Για Την Ηλιούπολη Στα Χανιά Με Γκολ Στην Εκπνοή

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στα Χανιά η Ηλιούπολη, καθώς η ομάδα της πόλης νικήθηκε με 1-0 από τα Χανιά στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με την Ηλιούπολη να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο ημίωρο. Οι κυανέρυθροι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, ωστόσο τα σουτ των Diaz και Μπαστακού δεν ανησύχησαν τον Κατσιμήτρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των γηπεδούχων ανέβηκε και πίεζαν διαρκώς πάνω από τη μεσαία γραμμή, έχοντας μάλιστα 2 περιπτώσεις ακυρωθέντων γκολ, λόγω επιθετικού φάουλ και offside.

Η Ηλιούπολη, παρά την καλή της εικόνα, «λύγισε» στο 92′ μετά από αναστάτωση που επικράτησε την άμυνα της, με του γηπεδούχους να την εκμεταλλεύονται και να σπρώχνουν τη μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη. Η Ηλιούπολη παραμένει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Επισκοπή στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ