Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γωγώ Τσακογιάννη: «Οι Ηλιουπολίτισσες Αντικαταστήσαμε Την Κοινωνική Υπηρεσία Του Δήμου» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γωγώ Τσακογιάννη: «Οι Ηλιουπολίτισσες Αντικαταστήσαμε Την Κοινωνική Υπηρεσία Του Δήμου» (VIDEO)

Αιχμές για τα  αντανακλαστικά των μηχανισμών κοινωνικής προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης άφησε με παρέμβαση της η ιδρύτρια της ομάδας «Οι Ηλιουπολίτισσες» Γωγώ Τσακογιάννη.

Η κυρία Τσακογιαννη, με αφορμή το κίνημα αλληλεγγύης που οργανώθηκε από τις Ηλιουπολίτισσες για την ηλικιωμένη πυρόπληκτη στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης εγκάλεσε τους αρμόδιους του Δήμου για την ανταπόκριση τους στις ανάγκες της ηλικιωμένης, η οποία φιλοξενείται προσωρινά υπό κακές συνθήκες σε φιλικό σπίτι.

«Που είναι οι Εθελοντές του Δήμου; Θα μπορούσε ο Δήμος να μεριμνήσει έστω για την παροχή προσωρινής στέγης στην γιαγιάκα, η οποία σήμερα φιλοξενείται υπό αντίξοες συνθήκες και έχοντας σημαντικό πρόβλημα υγείας» τόνισε η κ. Τσακογιάννη, προσθέτοντας: «Τα φάρμακα της γιαγιάς έγιναν δωρεά από ιδιώτη, ενώ θα έπρεπε να έχει ήδη μεριμνήσει το κοινωνικό φαρμακείο και το κοινωνικό ιατρείο να της παρέχουν ό,τι χρειάζεται». 

Δείτε το video:

YouTube video

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ