Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Για Άλλη Μια Χρονιά, Οι Παράνομες Αφίσες Ρυπαίνουν Την Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Για Άλλη Μια Χρονιά, Οι Παράνομες Αφίσες Ρυπαίνουν Την Ηλιούπολη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το καλοκαίρι η αφισορρύπανση στην Ηλιούπολη έχει την τιμητική της, με τις εταιρείες παραγωγής των θεατρικών και άλλων παραστάσεων να μετατρέπουν την πόλη σε ένα απέραντο διαφημιστικό ταμπλό.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν 2 ημέρες στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης και απεικονίζει το μέγεθος του προβλήματος: Παράνομες αφίσες παντού, ατάκτως ερριμμένες, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να μην έχουν προβεί σε αποξήλωση τους, αλλά ούτε σε επιβολή προστίμου σε όσους τις τοποθετούν.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, το ilioupolinews.gr είχε αναδείξει το ίδιο πρόβλημα, με τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο να εξαγγέλει πως το το φαινόμενο «θα περιοριστεί». Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Δήμος Ηλιούπολης σε ανακοίνωση του προανήγγειλε το ξήλωμα όλων των διαφημιστικών αφισών από την πόλη, έπειτα από συνάντηση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Όπως όλα δείχνουν οι δεσμεύσεις του Δήμου και του κ. Σεφτελή δεν τηρήθηκαν, με την αφισορρύπανση να είναι για άλλη μια χρονιά σε έξαρση.

image Για Άλλη Μια Χρονιά, Οι Παράνομες Αφίσες Ρυπαίνουν Την Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Για Άλλη Μια Χρονιά, Οι Παράνομες Αφίσες Ρυπαίνουν Την Ηλιούπολη
  1. Ο/Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    Εκτός από τις παράνομες αφίσες, υπάρχουν και όλες οι …μουτζουρωμενες και γραμμένες πινακίδες στις γωνιές των δρόμων που χρόνια τώρα μας δυσκολεύουν.
    Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ