Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στην Ηλιούπολη Ο Νίκος Δένδιας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Ηλιούπολη Ο Νίκος Δένδιας (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στην Ηλιούπολη πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, συναντώντας τοπικούς φίλους και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Δένδιας ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση που οργάνωσε η τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Ηλιούπολης, έχοντας της ευκαιρία να συνομιλήσει με περίπου 100 πολίτες και να ακούσει τα προβλήματα της πόλης. Κατά την σύντομη παρέμβαση του, ο υπουργός Εξωτερικών υπεραμύνθηκε του κυβερνητικού έργου στο συνολό του, κάνοντας λόγο για μια «συνεκτική πολιτική με επίκεντρο τους πολίτες».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου, ο οποίος συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον κ. Δένδια, καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Μιχάλης Κουρής, Δημήτρης Ταμβάκος, Παναγιώτης Καρανδρέας και Ανδρέας Τσουκαλάς. Παρόντες ήταν επίσης o επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, η δημοτική σύμβουλος Άντα Καραχάλιου, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ