Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εμπρός…Πίσω Με Την Αφισορρύπανση Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εμπρός…Πίσω Με Την Αφισορρύπανση Στην Ηλιούπολη

Με αφίσες γέμισαν κεντρικοί δρόμοι της πόλης, παρά τo ξήλωμα όλων των υπαίθριων διαφημίσεων μέσω πανό και αφισών πριν 12 μήνες από τη δημοτική αρχή

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Δήμος Ηλιούπολης σε ανακοίνωση του προανήγγειλε το ξήλωμα όλων των διαφημιστικών αφισών από την πόλη, έπειτα από συνάντηση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη. Στην εν λόγω συνάντηση, ο κ. Αντιδήμαρχος είχε αναφέρει πως  «ο Δήμος Ηλιούπολης αφαίρεσε την προηγούμενη εβδομάδα (σσ. αρχές Σεπτεμβρίου 2019) μεγάλη ποσότητα διαφημιστικών πανό και λαβάρων, που είχαν παραμείνει από την προεκλογική περίοδο και διαφημιστικά πανό από παλιές εκδηλώσεις».

Μάλιστα ο κ. Περιφερειάρχης στην εισήγηση του τόνισε πως «Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των οδηγών και η προστασία της υγείας των πολιτών, αποτρέποντας έτσι τροχαία ατυχήματα, που μπορεί να προκληθούν από παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, είτε γιατί αποσπούν την προσοχή των οδηγών, είτε γιατί μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα από την πτώση τους, σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων. Μη συμμόρφωση στους κανόνες σημαίνει καταγγελία και επιβολή προστίμων. Όποιος θέλει να διαφημίζεται, να το κάνει νόμιμα», θέση με την οποία είχαν συμφωνήσει οι παρευρισκόμενοι.

Παρά τα όσα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση, οι διαφημιστικές αφίσες έχουν γεμίσει ξανά την πόλη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Περιφερειάρχη, οι υπεύθυνοι πρέπει να βρεθούν και να πληρώσουν πρόστιμα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ