Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Έτσι Θα Είναι Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Κεντρική Πλατεία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Έτσι Θα Είναι Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Κεντρική Πλατεία (ΦΩΤΟ)

Μια ολοκαίνουρια, σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά θα κοσμεί το κέντρο της Ηλιούπολης σε λίγες εβδομάδες, καθώς βρίσκονται στην τελική τους φάση οι εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση της.

Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις που εξασφάλισε το ilioupolinews.gr μαρτυρούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με σύγχρονα παιχνίδια για τα παιδιά, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρωταρχική μέριμνα είναι τα ζητήματα ασφαλείας. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι μία από τις 23 που έχουν μπει στο πρόγραμμα αναβάθμισης, με 10 εξ αυτών να έχουν ήδη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους πολίτες.

YouTube video

Η συγκεκριμένη προσπάθεια αναβάθμισης των παιδικών χαρών τελεί υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Κώστα Σεφτελή, ο οποίος έχει αναλάβει την επιτήρηση και την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του project. Όπως είχε δηλώσει στο ilioupolinews.gr πριν λίγους μήνες, «στόχος μας είναι να παραδώσουμε ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές χαρές στα παιδιά και τους πολίτες, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τον δημόσιο χώρο».

Η παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία χρηματοδοτείται από το πράσινο ταμείο και εκτιμάται πως θα παραδοθεί στους πολίτες κοντά στο Πάσχα.

275478882 339138748158514 4991900167359794084 n Ηλιούπολη: Έτσι Θα Είναι Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Κεντρική Πλατεία (ΦΩΤΟ)
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Σεφτελής επιτηρούν τα έργα αναβάθμισης της παιδικής χαράς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Έτσι Θα Είναι Η Νέα Παιδική Χαρά Στην Κεντρική Πλατεία (ΦΩΤΟ)
  1. Ο/Η Read Shut λέει:

    Όταν φτιάχνετε κάτι ωραίο , πρέπει και να το προστατεύσετε και να το επιτηρείτε είτε κλειδώνοντας πόρτες είτε με κάμερες ασφαλείας που να λειτουργούν το βράδυ είτε με περιπολίες δημοτικής αστυνομίας. Βάζετε πινακίδες που αναφέρουν τον νόμο αλλά αυτές δεν αφορούν ταραξίες, μπαχαλάκιδες και βανδάλους που θα βρείτε μετά τις 10μμ και μέχρι και τη 1πμ καθημερινά στις λεγόμενες “”παιδικές”” χαρές. Που ακριβώς βρίσκεται και τι ακριβώς κάνει η δημοτική αστυνομία αν υφίσταται και φυσικά αν εργάζεται βραδυνές ώρες για να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία ;
    (ΣΣ Η δημοτική αστυνομία δεν είναι κατάστημα να κλείνει το απογευματάκι, αλλά πρέπει να δουλεύει με βάρδιες όπως όλες οι υπηρεσίες φύλαξης) . Περάστε από μια “””παιδική””” χαρά μετά τις 10μμ , μόνο παιδιά έως 14 χρονών δεν είναι μέσα ! . Πέραν της φασαρίας και της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των περιοίκων, βανδαλίζουν τα όργανα/παιχνίδια για να τα ανακαινίσετε πάλι και να μας ενημερώσετε για αναβάθμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ