Facebook Pixel

Αθλητικα

Έτοιμη Για Το Εντός Έδρας Με Απόλλωνα Σμύρνης Η Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έτοιμη Για Το Εντός Έδρας Με Απόλλωνα Σμύρνης Η Ηλιούπολη

Ολοκληρώνεται σταδιακά η προετοιμασία για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της Ηλιούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους παίκτες του «Ήλιου» να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη νέα χρονιά.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Καλαμάτας λίγο πριν τις γιορτές, είχαν μια σύντομη ανάπαυλα και έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις από τις 27/12, ενώ η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά και τις ημέρες της πρωτοχρονιάς. Ο έμπειρος προπονητής έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες πλην του τραυματία Βασιλείου, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις στις αρχές Φεβρουαρίου.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 9η αγωνιστική της Superleague 2 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4/1 και ώρα 14:45 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης. Όπως μάλιστα ενημερώνει η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, θα διατεθούν δωρεάν εισιτήρια σε όσους μαθητές επιθυμούν να έρθουν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ