Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αποκλειστικό: Στα Σκαριά Νέα Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη – Έντονες Παρασκηνιακές Διεργασίες

Έντονες διεργασίες στα πολιτικά πράγματα της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποκλειστικό: Στα Σκαριά Νέα Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη – Έντονες Παρασκηνιακές Διεργασίες

Έντονες φαίνεται πως είναι οι διεργασίες στα πολιτικά τεκταινόμενα της Ηλιούπολης, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία για δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, πρώην και νυν αυτοδιοικητικά στελέχη καθώς και ενεργοί δημότες της πόλης απο διαφορετικές μάλιστα παραταξεις σχεδιάζουν παρασκηνιακά νέα δημοτική παράταξη που σκοπεύει να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2023. Μάλιστα, η νέα παράταξη φαίνεται πως θα είναι πολυσυλλεκτική, καθώς ο πρώτος πυρήνας στελεχών προέρχεται τόσο από τον χώρο της κεντροδεξιάς, όσο και από τον χώρο του προοδευτικού κέντρου αλλά και της αριστεράς.

Ποιοι Βρίσκονται Πίσω Από Την Πρωτοβουλία

Ιθύνοντες στην ολη προσπάθεια φαίνεται πως είναι Ηλιουπολίτες εγνωσμένου κύρους από τον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και του αθλητισμού, καθώς και ιστορικά στελέχη παρατάξεων που έχουν στο παρελθόν βρεθεί σε θέσεις της διοίκησης του Δήμου. Πηγές αναφέρουν στο ilioupolinews.gr πως «αφορμή για τις διεργασίες είναι το έλλειμμα αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και η μειωμένη δημοκρατική νομιμοποίηση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής σε αυτό» και συμπληρώνουν πως «η νέα διοικηση δεν έχει τίποτα καινούριο να κομίσει στα πολιτικά πράγματα της πόλης, καθώς είναι απόλυτη συνέχεια προηγούμενων διοικήσεων».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η δημιουργία της νέας παράταξης συνδέεται και με τις φήμες για κοινή πρόταση παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του συμπαραστάτη του Δημότη, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο η νέα κίνηση να αλλάξει το συσχετισμό δυνάμεων στο υπάρχον δημοτικό συμβούλιο.

Όλες οι εξελίξεις για σχετικά με τα επομενα βηματα της νέας παραταξης, τοποθετούνται χρονικά μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών στο εσωτερικό της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” για εκλογή νέου επικεφαλής, καθώς είναι η παράταξη με τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ