ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Αποκλειστικό: Στα Σκαριά Νέα Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη – Έντονες Παρασκηνιακές Διεργασίες

Έντονες διεργασίες στα πολιτικά πράγματα της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύτηκε

στις

Έντονες φαίνεται πως είναι οι διεργασίες στα πολιτικά τεκταινόμενα της Ηλιούπολης, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία για δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, πρώην και νυν αυτοδιοικητικά στελέχη καθώς και ενεργοί δημότες της πόλης απο διαφορετικές μάλιστα παραταξεις σχεδιάζουν παρασκηνιακά νέα δημοτική παράταξη που σκοπεύει να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2023. Μάλιστα, η νέα παράταξη φαίνεται πως θα είναι πολυσυλλεκτική, καθώς ο πρώτος πυρήνας στελεχών προέρχεται τόσο από τον χώρο της κεντροδεξιάς, όσο και από τον χώρο του προοδευτικού κέντρου αλλά και της αριστεράς.

Ποιοι Βρίσκονται Πίσω Από Την Πρωτοβουλία

Ιθύνοντες στην ολη προσπάθεια φαίνεται πως είναι Ηλιουπολίτες εγνωσμένου κύρους από τον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και του αθλητισμού, καθώς και ιστορικά στελέχη παρατάξεων που έχουν στο παρελθόν βρεθεί σε θέσεις της διοίκησης του Δήμου. Πηγές αναφέρουν στο ilioupolinews.gr πως «αφορμή για τις διεργασίες είναι το έλλειμμα αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και η μειωμένη δημοκρατική νομιμοποίηση των αποφάσεων της δημοτικής αρχής σε αυτό» και συμπληρώνουν πως «η νέα διοικηση δεν έχει τίποτα καινούριο να κομίσει στα πολιτικά πράγματα της πόλης, καθώς είναι απόλυτη συνέχεια προηγούμενων διοικήσεων».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η δημιουργία της νέας παράταξης συνδέεται και με τις φήμες για κοινή πρόταση παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του συμπαραστάτη του Δημότη, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο η νέα κίνηση να αλλάξει το συσχετισμό δυνάμεων στο υπάρχον δημοτικό συμβούλιο.

Όλες οι εξελίξεις για σχετικά με τα επομενα βηματα της νέας παραταξης, τοποθετούνται χρονικά μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών στο εσωτερικό της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” για εκλογή νέου επικεφαλής, καθώς είναι η παράταξη με τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο.

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

Αθλητικά2 εβδομάδες πριν

Σερί Ανανεώσεων Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης

Σε ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες-κλειδιά της προηγούμενης σεζόν προχώρησε η νέα διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του...

Αθλητικά3 εβδομάδες πριν

Οριστικό: Στη Γ´Εθνική Ο ΓΣ Ηλιούπολης

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση της ΕΠΟ για προβιβασμό του ποδοσφαιρικούγου ΓΣ Ηλιούπολης στην Γ εθνική κατηγορία. Σύμφωνα με...

Αθλητικά3 εβδομάδες πριν

Σενάριο Ανόδου Στη Γ’ Εθνική Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης

Απόφαση-ανατροπή από την ΕΠΣΑ, φέρνει τα πάνω-κάτω στο τοπικό πρωτάθλημα και στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,...

Αθλητικά1 μήνα πριν

Μεγάλη Συμμετοχή Στην Ποδηλατική Δράση Του Δήμου Ηλιούπολης

Ο κόσμος συμμετείχε μαζικά στη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου.

Αθλητικά2 μήνες πριν

Ανακοινώθηκε Η Νέα Διοίκηση Του Ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης

Eπιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ