Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Το Θέμα Του Νέου “Συμπαραστάτη Του Δημότη”

Προς ενιαία πρόταση η αντιπολίτευση;

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Το Θέμα Του Νέου “Συμπαραστάτη Του Δημότη”

Τα κριτήρια της προκήρυξης για τον ορισμό νέου συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης έρχονται προς συζήτηση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.

Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 30/1/2020, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν τα κριτήρια τα οποία πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι για την κάλυψη της θέσης του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, μετά και τη δημοσίευση της σχετικής εγκυκλίου από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δημαρχείο, η διοίκηση δεν έχει καταλήξει ακόμα για πρόσωπο που θα προτείνει για την κάλυψη της θέσης, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για 3 άτομα που έχουν ήδη αυτοπροταθεί στη δημοτική αρχή και που προέρχονται από άλλες παρατάξεις.

Τέλος, υπάρχει έντονη φημολογία πως παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα “κατεβάσουν” ενιαία υποψηφιότητα, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει ακόμα ονοματολογία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ