Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχεται Ειδική Μελέτη Για Τη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχεται Ειδική Μελέτη Για Τη Διασταύρωση-Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη

Την εκπόνηση ειδικής κυκλοφοριακής μελέτης για τη διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου & Παύλου Πεντάρη στην Ηλιούπολη εξήγγειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, με αφορμή την επίσκεψή του στο αρμόδιο τμήμα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Ψυρρόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στον αρμόδιο διευθυντή της Περιφέρειας Αττικής, με τον οποίο συζήτησε το πρόβλημα και ζήτησε τη συνδρομή της περιφέρειας στην επίλυση του. Ο Δήμαρχος, ως πρώτο μέτρο ζήτησε την εκ νέου διαγράμμιση και ανανέωση του οδοστρώματος στο σημείο, ενώ δεσμεύτηκε για την εκπόνηση ειδικής μελέτης από τον συγκοινωνιολόγο κ. Παπαντωνίου προκειμένου να περιοριστούν δραστικά τα ατυχήματα στο σημείο.

«Ένα ζήτημα τόσο φλέγον όπως είναι το σημείο καρμανιόλα της πόλης μας, Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου, χρειάζεται αναμφισβήτητα αντιμετώπιση 360 μοιρών, προκειμένου να υπάρξει η αποτελεσματικότητα που περιμένουμε», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ