Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ερώτηση Για Τις Ελλείψεις Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Από Την Βουλευτή Ραλλία Χρηστίδου

«Ούτε ένας παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης», τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ερώτηση Για Τις Ελλείψεις Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Από Την Βουλευτή Ραλλία Χρηστίδου

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για τις ελλείψεις σε αρκετά κέντρα υγείας, μεταξύ των οποίων και αυτό της Ηλιούπολης, κατέθεσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλια Χρηστίδου.

Η κ. Χρηστίδου, αναφέρει πως οι εξαγγελίες για την ενίσχυση των κέντρων υγείας από την κυβέρνηση ήταν μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, τονίζοντας πως παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό. «Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης, το οποίο, ενώ ανακοινώθηκε ως Κέντρο Αναφοράς, παραμένει, όπως καταγγέλλει η τοπική Ένωση Γονέων, χωρίς παιδίατρο, με αποτέλεσμα, στα παιδία ηλικίας κάτω των 14 ετών να μην γίνονται τεστ covid-19», αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Χρηστίδου.

«Στις 8/10, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι μετατρέπει ορισμένα Κέντρα Υγείας σε Κέντρα Αναφοράς covid-19, ώστε να διαχειρίζονται περιστατικά πολιτών με συμπτώματα κορωνοϊού. Ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση με σκοπό την αποσυμφόρηση των Νοσοκομείων Αναφοράς, η οποία άργησε χαρακτηριστικά, μολονότι ο ΣΥΡΙΖΑ την είχε ζητήσει, κατ΄επανάληψη, ήδη μήνες πριν», τονίζει στην ερώτηση της η βουλευτής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ερώτηση Για Τις Ελλείψεις Στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης Από Την Βουλευτή Ραλλία Χρηστίδου
  1. Ο/Η ΣΟΦΙΑ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

    Ενδοκρινολογος μονο ενας , ραντεβου δεν βρισκω ποτε. Αναγκαστικα πληρωνω ιδιωτη γιατρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ